Hoşgeldiniz  

Büyükşehir Geleceğin Sporcularını Yetiştiriyor

SEMİH KÖKEN | 03 Temmuz 2014 | Antalya Haber A- A+

Büyüksehir geleceğin sporcularını yetistiriyor Büyüksehir geleceğin sporcularını yetistiriyor (1) Büyüksehir geleceğin sporcularını yetistiriyor (2) Büyüksehir geleceğin sporcularını yetistiriyor (3)

Büyükşehir Belediyesi’nin 6-14 yaş arasındaki çocuklara yönelik 8 branşta açtığı ücretsiz Yaz Spor Okulu devam ediyor. Uzman hocalar eşliğinde süren eğitimlerde geleceğin sporcuları yetiştiriliyor.

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nce organize edilen Yaz Spor Okulu tüm hızıyla sürüyor. 6-14 yaş arasındaki çocuklara yönelik yüzme, futbol, basketbol, tekvando, karate, tenis, satranç ve bayan voleybol olmak üzere toplam 8 dalda açılan kurslarda, çocukların eğitimleri uzman hocalar eşliğinde gerçekleşiyor. Büyükşehir Yaz Spor Okulu’nda 2 bin 250 çocuğa eğitim veriliyor. 23 Haziran’da başlayan eğitimler 22 Ağustos’ta sona erecek.

SPOR ÇOK FAYDALI

Yaz spor okuluna katılan çocuklardan Arda Çolak, futbolu çok sevdiğini burada aldığı eğitimle iyi bir futbolcu olmayı istediğini söyledi.

Tenis eğitim alan Hülya Çolak ise, “Yaz tatilini iyi bir şekilde değerlendirmek istediğim için Yaz Spor Okulu’na geldim. Spor çok faydalı, kendimi geliştirmek istiyorum” dedi.

Yaz Spor Okulu öğrencilerinden Melisa Özkara ise burada çok güzel arkadaşlıklar edindiğini, hem de tatilini bir etkinlik yaparak geçirmek isteğini kaydetti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle