Hoşgeldiniz  

Bu Viyadük Planda Yok

SEMİH KÖKEN | 11 Temmuz 2014 | Antalya Haber A- A+

Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından Gazi Bulvarı (Çevreyolu) üzerinde inşa edilen viyadüğün bir kısmı tamamlandı. Ancak İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Cem Oğuz bu inşaatla ilgili başka bir gerçeğe dikkat çekti. Bu viyadüğün Antalya Ulaşım Planı’nda yer almadığını vurgulayan Oğuz,  “Bundan sonra planın revize edilip plana göre hareket edilmesi gerekiyor” diye konuştu.

 

“GAZİ BULVARINA YAPILAN VİYADÜK PLANDA YOK”

Şu anda 2030 yılına kadar yürürlükte olacak bir ulaşım planının olduğunu hatırlatan Oğuz, “Bu plan, geçen yıl ekim ayında Büyükşehir Meclisinde onaylandı. Şu anda da yürürlükte olan bir plan. Ancak bu plan şu anda uygulanmıyor. Örneğin Gazi Bulvarına viyadük yapılıyor. Bu viyadük bu planda görünmüyor. Kırcami’nin şu anda planlaması yapılacak. Kırcaminin getireceği 125-150 bin nüfusun geleceği öngörülüyor. Bu 125-150 bin nüfusun getireceği yük hesap edilmemiş” dedi.

“ŞEHİR PLANI GÜNCELLENMESİ GEREKİYOR”

Bu konuda Büyükşehir Belediyesine büyük bir görev düştüğünü savunan Başkan Oğuz, “Bu planın güncellenmesi gerekiyor. çünkü o plana uymadan Gazi Bulvarına yapılan viyadük gibi birtakım işler yaptık. Bütün şehir de olduk. O yüzden Belediyenin bu planın üzerine biraz daha düşmesi gerekiyor. Ama düşmüyor. Bundan sonra o planın revize edilip plana göre hareket edilmesi gerekiyor. Bu şekilde planın dışında hareket edildiği için suç işlemiş oluyorsunuz. Zaten bu yapıldı. Şu anda Büyükşehir Meclisini bu konuda uyarıyoruz” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle