Hoşgeldiniz  

Bisikletliler pedal çevirdi, minikler çelenk koydu

Semih Köken | 13 Eylül 2015 | Antalya Haber A- A+

Finike İlçesi’nde terör olaylarına tepki amacıyla bisikletliler kent turu yaptı, kreşte eğitim gören öğrenciler ise kendi yaptıkları çelengi Atatürk Anıtı’na bıraktı.

**

Finike Bisikletliler Derneği İlçe Temsilciliği ile Arykanda Doğa Sporları Topluluğu üyelerinin katıldığı eylem hükümet konağı yakınlarında toplanılmasıyla başladı. Eyleme katılanlar daha sonra Atatürk Caddesi’nde terörü lanetlemek için pedal çevirdi. Yaklaşık 70 bisikletlinin katıldığı eylemin ardından Yunuslu Park’taki Atatürk Anıtı önünde saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Grup daha sonra dağıldı.

MİNİKLER DE YÜRÜDÜ
Özel Kartanesi Kreş ve Gündüz Bakımevi yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler de okuldan Atatürk Anıtı’na kadar bayraklı yürüyüş yaptı. Yaklaşık 500 metrelik mesafede yürüyüş gerçekleştiren minikler, daha sonra kendi yaptıkları çelengi Atatürk Anıtı’na koydu. Anıt önünde büyük bayrak açan öğrenciler ve diğer katılımcılar saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı okudu. Kreşin öğretmen ve öğrencileri yürüyüş sırasında ayyıldızlı kırmızı tişört giydi. (DHA)

b6801e88cf494c3ba59b68bdf2256163

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle