Hoşgeldiniz  

Başpehlivan’dan Türel’e ziyaret‏

Semih Köken | 17 Ağustos 2015 | Antalya Haber A- A+

Kırkpınar başpehlivanı Orhan Okullu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i ziyaret etti. Orhan Okullu’ya Kırkpınar Altın Kemeri’ni Antalya’ya getirdiği için teşekkür eden Başkan Türel, “Şampiyon olmak zor değil, şampiyon kalmak zordur. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Büyükşehir Belediyesi olarak tüm spor dallarında altyapıya önem verdiklerini belirten Başkan Türel, geleceğin sporcularını yetiştirmek için çalıştıklarını söyledi. Başkan Türel “Güreşte küçük boylarda alınan başarılar benim için çok önemli. Güreşin geleceğini küçük boylardaki başarılarımız sağlayacaktır” dedi. Antalyaspor Koleji projesinde sadece futbol değil, tüm spor dallarının da olacağını söyleyen Türel, “Genç sporcularımız en iyi kolej eğitimini almanın yanı sıra, konaklama, yeme içme gibi ihtiyaçları karşılanacak, en iyi antrenman programını da yapacaklar. Antalya’da sporun gelişimi için bu proje çok önemlidir. Kendi antrenman alanlarının olacağı Antalyaspor Koleji’nde geleceğin başpehlivanları da yetişecek” diye konuştu.

Oran Okullu ise Altın Kemeri Antalya’ya getirdiği için çok gururlu olduğunu belirterek, “Şimdiki hedefim Elmalı Yeşilyayla Yağlı Güreşleri. 2 yıldır altın kemeri aldığım Elmalı’da, bunu üçleyerek altın kemerin ebedi sahibi olmak istiyorum” dedi.
Ziyaretin sonunda Başkan Türel, Orhan Okullu’ya ziyaretin anısına hediye verdi.

 orhan okullu ziyaret

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle