Hoşgeldiniz  

Başkan Uysal: Cumhuriyetimiz, aydınlık geleceğimizin teminatıdır

Semih Köken | 29 Ekim 2015 | Antalya Haber A- A+

MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, Cumhuriyet’in ilanının 92’nci yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, “Cumhuriyetimiz ve demokrasimiz; aydınlık geleceğimiz ve mutlu yarınlarımızın teminatıdır” dedi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. “Cumhuriyetimiz ve demokrasimiz; aydınlık geleceğimiz ve mutlu yarınlarımızın teminatıdır” diyen Başkan Uysal,

mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Aynı coğrafyayı paylaştığımız ve de düne kadar aynı imparatorluğun sınırları içinde olduğumuz ülkelerle, kendi ülkemiz arasındaki fark Cumhuriyetimizin, demokrasimizin bizlere sağladığı kazanımlardır. Aydınlık yarınlarımız ve mutlu bir gelecek için Cumhuriyetimize, demokrasimize ve Cumhuriyetimizin kazanımlarına sahip çıkmalıyız. Cumhuriyetimize sahip çıkmak; demokrasiye, barışa ve aydınlık geleceğe sahip çıkmaktır. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bütün silah arkadaşları ile aydınlanma önderlerini, sevgi, saygı ve şükranla anıyorum. Cumhuriyetimizin 92. yılını coşkuyla kutluyorum.”

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle