Hoşgeldiniz  

Başkan Türel’den Korkuteli’ne Çıkarma

SEMİH KÖKEN | 10 Haziran 2014 | Antalya Haber A- A+

Korkuteli hizmet binası inceleme2 Baskan Türel Avdan senlikleri Baskan Türel Avdan senlikleri1 Korkuteli hizmet binası inceleme Korkuteli hizmet binası inceleme1

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Korkuteli’nde Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet binasında incelemelerde bulundu. Başkan Türel, Avdan Mahallesi’nin ‘10. Helva Şenlikleri’ne katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.

 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Korkuteli İlçesi’nin Avdan Mahalesi’nde bu yıl 10’uncusu düzenlenen ‘Helva Şenlikleri’ne katıldı. Başkan Türel’e AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, ve meclis üyeleri de eşlik etti. Vatandaşlar Başkan Türel’e yoğun ilgi gösterdi. Halka sadece seçim döneminde gitmediklerini söyleyen Başkan Türel, seçimlerden sonrada her zaman vatandaşların içinde olduğunu kaydetti.

EN İYİ HİZMETİ VERECEĞİZ

Başkan Türel, “4-5 yıl önce Avdan’ın yol sorunu vardı. Yaptığımız girişimler sonrasında 10 kilometrelik yolu vatandaşımızın hizmetine soktuk. İçme suyu ile ilgili 4 kilometrelik kısmı tamamladık. Şimdi Susuz Mahallesi’nin yol sorunu sizlerin en büyük beklentisi haline geldi. Susuz’un yol sorununu en kısa zamanda çözerek, halkın kullanımına açacağız. Büyükşehir Belediyemiz artık buralarda da halkımıza en iyi hizmeti verecektir” dedi.

HİZMET BİNASINI GEZDİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, daha sonra Büyükşehir Belediyesi’nin Korkuteli hizmet binasında incelemelerde bulundu. Korkuteli Koordinasyon birimi sorumlusu Hüseyin Karaceliloğlu’ndan binanın son durumu hakkında bilgi aldı. Hizmet binasını gezen Türel, Büyükşehir Belediyesi’nin asfaltlama çalışması yapacağı Korkuteli’nde çalışmaları yerinde inceledi.

FATİH BULVARI’NA SICAK ASFALT

Başkan Türel ayrıca, Korkuteli İlçesi’nin Fatih Bulvarı üzerinde asfalt dökümü çalışmalarının da başladığını müjdeledi. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri Korkuteli Antalya Caddesi’ndeki asfaltlama çalışmalarının tamamlanmasının ardından,  Fatih Bulvarı üzerinde alt yapı çalışmalarına başladı.  Başkan Türel Fatih Bulvarı’ndaki çalışmalarda 1 kilometrelik yola 3 bin 500 ton sıcak asfalt döküleceğini ve çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını belirtti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle