Hoşgeldiniz  

Başkan Türel’den asfalt denetimi‏

SEMİH KÖKEN | 07 Mayıs 2015 | Antalya Haber A- A+

Büyükşehir Belediyesi, Aksu İlçesi Alaylı ve Gökdere mahalleleri arasındaki bağlantı yolunu sıcak asfaltla kapladı. Çalışmaları denetleyen Başkan Türel, “Aksululara kaymak gibi asfalt yolları hayırlı olsun” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından Aksu İlçesi’nde Alaylı ve Gökdere mahallelerinin birbirine bağlayan yolda gerçekleşen asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Türel, İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir’den çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bölge halkının yoğun şikayetine neden olan, oldukça bozuk haldeki 3 kilometrelik yolun sıcak asfaltla kaplandığını söyleyen Türel, “Aksululara kaymak gibi asfalt yolları hayırlı olsun. Güle güle kullansınlar” dedi.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ

Yeni Büyükşehir Yasası ile köy yollarının ilk kez sıcak asfaltla buluştuğunu belirten Başkan Türel, “Şehirde ne hizmet varsa köylerde de o olacak demiştik. Eskiden köy olan mahallelerimizin grup yollarını kaliteli sıcak asfaltla kaplıyoruz. Antalya’da asfaltsız köy yolu bırakmayacağız. Yeni aldığımız iş makineleri ile güçlenen asfalt ekiplerimiz Antalya’nın doğusundan batısına gece gündüz çalışıyor. Bu yıl sadece kırsal kesim yollarına 100 milyon lira harcayacağız. Antalya Bütünşehir Yasası’nın nimetlerinden en güzel şekilde yararlanıyor” diye konuştu.alaylı gökdere yolu (1) alaylı gökdere yolu (3)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle