Hoşgeldiniz  

BAŞKAN TÜREL OYUNU KULLANDI

Semih Köken | 07 Haziran 2015 | Antalya Haber A- A+

türel oy kullandı (1) türel oy kullandı (2) türel oy kullandı (3) türel oy kullandı (4)Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, oyunu Döşemealtı Yeşilbayır İMKB Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nde kullandı. Şampiyon Antalyaspor’un forması ile oyunu kullanan Türel, demokrasinin şampiyon olmasını temenni etti.

 

Oy kullanmaya eşi Ebru Türel ve oğlu Akın ile gelen Başkan Türel, 1006 nolu sandıkta oyunu kullandı. Süper Lig’e yükselen Antalyaspor’un formasıyla sandık başına giden Başkan Menderes Türel, yaptığı açıklamada, “Hayırlı uğurlu olsun. Bugün demokrasi bayramı. Seçimler demokrasinin en güzel meyvesi. Bütün vatandaşlarımızın sandık başına giderek vatandaşlık sorumluluğunu yerine getirmesi fevkalade önemli. Bunu yerine getiren tüm vatandaşlarımıza demokrasiye sağladıkları katkı için teşekkürü bir borç biliyorum. Bugün oy vermeye şampiyon takımın, Antalyaspor’un formasıyla geldim. Tek temennim, inşallah demokrasi şampiyon olur. Sandıklarda halkın hür idaresiyle bu ülkeyi gelecek nesillere taşıyacak, en önemli çalışmaları yapacak bir iktidar nasip olur. Demokrasi kazansın diyorum” diye konuştu.

 

Başkan Menderes Türel ve eşi Ebru Türel daha sonra oyunu kullandı.  Türel, okuldaki sandıkları dolaşarak, sandık görevlileriyle tokalaştı, kolay gelsin dileklerini iletti. Başkan Türel, vatandaşlarla sohbet etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle