Hoşgeldiniz  

Başkan Türel Gülsüm Anneyi Sevindirdi

SEMİH KÖKEN | 06 Ağustos 2014 | Antalya Haber A- A+

gulsum anneye ziyaret (3) gulsum anneye ziyaret (1)

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya’da geçirdiği trafik kazasının ardından felç kalan ve kimliği belirlenemediği için ‘Umut’ adı verilen genç ile 5 yıldır koruyucu anneliğini yapan Gülsüm  Kabadayı’yı evinde ziyaret etti. Konuyu daha öncede yakından takip ettiğini ifade eden Başkan Türel, Gülsüm anneye bundan sonra da her türlü desteği vereceğini söyledi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 2008 yılında geçirdiği trafik kazası sonrasında tüm vücudu felç olan, bilincini yitiren, gerçek kimliği hala bilinmeyen ama Rus olabileceği düşünülen Umut ile 5 yılı aşkın süredir koruyucu anneliğini yapan ve bakımını üstlenen Gülsüm Kabadayı’yı evinde ziyaret etti. Umut’un yanına oturarak, Gülsüm anneyi dinleyen Başkan Türel, Umut’un sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

HER ZAMAN DESTEK OLACAĞIM

Gülsüm Kabadayı, Umut’un Samsun’da tedavi gördüğünü belirterek, “Samsun’dan yeni geldik. Yakın zamanda Alanya Devlet Hastanesi’nde yeni bir tedaviye başlayacak” dedi. Başkan Menderes Türel, Gülsüm annenin büyük bir fedakarlık gösterdiğini söyleyerek, “5 yıldır çok büyük bir özveri ile Umut’a sahip çıktınız. Umut’u daha önce de yakından takip ettim ve tedavisi noktasında gerekli girişimleri yaptık. Büyükşehir Belediyesi olarak yine elimizden gelen desteği vereceğiz. Her zaman Umut ve sizin yanınızdayız” diye konuştu. Başkan Türel, Gülsüm Kabadayı ve 3 çocuğu ile sohbet ederek, gerçekleştirdiği bu ziyaretle Gülsüm anneyi sevindirdi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle