Hoşgeldiniz  

Başkan Gül’den imar talebine olumlu yanıt

Semih Köken | 08 Eylül 2015 | Antalya Haber A- A+

Kemer’e bağlı Tekirova mahallesindeki vatandaşlar, Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü ziyaret ederek, oturdukları bölgenin iptal olan imarının yeniden açılması talebinde bulundular.  Gül, “Tekirova mahallemizin imarı ile yetki yazısı belediyemize geldi” dedi.

**

Tekirova Mahallesi sakinleri, Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü Tekirova Hizmet binası makamında ziyaret etti. Gerçekleştirdikleri ziyarette Başkan Gül’den, çözülemeyen imar planlarının ele alınarak bir an önce çözülmesi için talepte bulundular.

İMAR PLANINI ANKARA’YA GÖTÜRECEĞİZ

Mahkeme kararı ile Tekirova mahallesinin tüm imar planının iptal edildiğini söyleyen Başkan Mustafa Gül; “Tekirova mahallemizin imarı ile yetki yazısı belediyemize geldi. Burada yeni bir imar planı çizimi yapacağız. Sizlerinde fikirlerini almak için sizlerle bir toplantı yapacağız. İmar planında sizler yerlerinizi göreceksiniz. Yapacağımız imar planını beğenirseniz bizde yapacağımız bu imar planını Ankara’ya götüreceğiz” dedi.

20 YILLIK SIKINTI 1 SAAT İÇERİSİNDE ÇÖZÜLDÜ

Beldibi’ndeki imar planına da değinen Başkan Gül; “Beldibindeki 20 yıllık yaşanan sıkıntıyı 1 saat içinde çözdük. Tekirova’daki yapacağımız imar planında sizlerin de fikrini almadan hiçbir şey yapmayız” dedi.

TOKİ GELİRSE BÖLGE BİTER

TOKİ ile ilgili soruları da cevaplayan Başkan Gül, “TOKİ’nin buraya girmesi bölgenin bitmesi demektir. Sizler mutlu olursanız bizde mutlu oluruz. Bizim amacımız sizlerin mutlu olmasıdır” diye konuştu.
ÇALIŞMALARINIZI TAKDİR EDİYORUM

Ziyaretçilerden Mehmet Demirtaş ise şunları kaydetti; “Tekirova halkı olarak sizlere teşekkür ederiz. Aslanbucağa düğüne geldiğimizde evlere ve parklara gıpta ile bakıyoruz. Her zaman çalışmalarınızı takdir ediyor. Tekirovalı olarak bizimde çözülmeyen imar planımız sizin çözeceğinize inanıyoruz ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum.”

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle