Hoşgeldiniz  

Başkan Böcek’ten sporculara ‘Ata’yı Anma’ kupası

Semih Köken | 09 Kasım 2015 | Antalya Haber A- A+

KONYAALTI Belediyesi tarafından bu yıl 7’ncisi düzenlenen Ata’yı Anma Kupası Yat ve Yelken Yarışması, ödül töreniyle son buldu.

Konyaaltı Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Ata’yı Anma Kupası Yat ve Yelken Yarışması’nın bu yıl 7’ncisi düzenlendi. 10 Kasım Ata’yı Anma etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmanın ilk gününde optimist ve laser klasmanında genç sporcular yarıştı.

Yarışmanın ikinci günü ise Boğaçayı açıklarından Konyaaltı Belediyesi Başkan Yardımcısı Cansel Tuncer’in verdiği start ile 3 yat, 11 yelken ve 42 yetişkin sporcu yarıştı. Sporcular, Boğaçayı ile Baba Burnu arasında iki tur yaptı, toplamda ise 18 kilometrelik kulvarda mücadele etti.

Yarışmanın ilk günü ‘Optimist Genel’ klasmanında mücadele eden sporculardan Ege Akdeniz birinci olurken, Arda Hürmeydan ikinci, Eda Ellialtı da üçüncü oldu. ‘Optimist Junior’ kategorisinde ise Ege Akdeniz birinci, Kaan Tuncer ikinci, Adil Deniz Doğrular üçüncü oldu. ‘Optimist Kızlar’ kategorisinde mücadele eden sporculardan Selin Sevgi Rende birinci, Aslı Sarıkaya ikinci, Duru Akkış da üçüncü oldu. ‘Laser’ klasmanında ise Şimal Akınsel birinci, Melih Yılmaz Güney ikinci, Melis Kültür üçüncü oldu.

Ata’yı Anma Kupası Yat ve Yelken Yarışması’nın ikinci günü ise ‘Yetişkinler Genel’ klasmanında Abdurrahim Şaşmaz ve ekibi “Miço” adlı yat ile birinci oldu. Mehmet Atsız ve ekibi “Daphne” ile ikinci, Ata Küner ve ekibi ise “Lapis” adlı yatla üçüncü oldu. Yarışma sonuçlarına göre A grubunda Lapis teknesi, B grubunda Daphne, C grubunda Ayzek, D grubunda Angel, E grubunda Miço tekneleri birinci oldu.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yarışlar sonunda Antalya Yelken ve Deniz Sporları İhtisas Kulübü’nün 24 Nolu Plajda yer alan tesislerinde dereceye giren sporculara kupalarını takdim etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle