Hoşgeldiniz  

Başbakan Davutoğlu’ndan ikili görüşmeler

Semih Köken | 16 Kasım 2015 | Antalya Haber A- A+

BAŞBAKAN Ahmet Davutoğlu, Türkiye’nin ev sahipliğinde Antalya’da gerçekleştirilen G-20 Liderler Zirvesi kapsamında, dünya liderleri ve konsey başkanlarıyla ikili görüşmeler yaptı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, bu kapsamda Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz el-Suud ile bir araya geldi. Davutoğlu basına kapalı gerçekleşen bu görüşmenin ardından sırasıyla Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Donald Tusk ile bir araya geldi. Davutoğlu ve Tusk’un basına kapalı görüşmesi yaklaşık 1 saat sürdü.

Başbakan Davutoğlu daha sonra Singapur Başbakanı Lee Hsien Loong ile bir araya geldi. Başbakan Davutoğlu’nun bu görüşmesi de yine basına kapalı gerçekleşti.

DAVUTOĞLU- MERKEL GÖRÜŞMESİ

Başbakan Davutoğlu, ikili temaslar kapsamında daha sonra Almanya Başbakanı Angela Merkel ile görüştü. Basına kapalı görüşme, 40 dakika sürdü.

 BASBAKAN AHMET DAVUTOGLU, G-20 LIDERLER ZIRVESI KAPSAMINDA SINGAPUR BASBAKANI LEE HSIEN LOONG ILE BIR ARAYA GELDI.(FOTO: DHA-ANTALYA- G20)

  BASBAKAN AHMET DAVUTOGLU, G-20 LIDERLER ZIRVESI KAPSAMINDA ALMANYA BASBAKANI ANGELA MERKEL ILE BIR ARAYA GELDI. (FOTO: DHA-ANTALYA- G20)

  BASBAKAN AHMET DAVUTOGLU, G-20 LIDERLER ZIRVESI KAPSAMINDA SUUDI ARABISTAN KRALI SELMAN BIN ABDULAZIZ EL-SUUD ILE BIR ARAYA GELDI. (FOTO: DHA-ANTALYA- G20)

 BASBAKAN AHMET DAVUTOGLU, G-20 LIDERLER ZIRVESI KAPSAMINDA AB KONSEYI BASKANI DONALD TUSK ILE BIR ARAYA GELDI. (FOTO: DHA-ANTALYA- G20)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle