Hoşgeldiniz  

Banka müdürü bıldırcın avında öldü

Semih Köken | 27 Eylül 2015 | Antalya Haber A- A+

ANKARA’da bir bankanın bölge ikinci müdürü olarak görev yapan Sabahattin Kırtunç, bıldırcın avı için geldiği Eskişehir’de bankacı arkadaşının tüfeğinin kazaen ateş alması sonucunda yaralandı. Hastaneye kaldırılan Kırtunç aşırı kan kaybı nedeniyle yaşamını yitirdi.
386e4b27c3ee9f7c95c314eb7542ccc3avbanhkamuduru_tepe
Olay sabah saatlerinde Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinin Karacaören Yaylası mevkiinde meydana geldi. Uzun yıllar Denizbank Eskişehir Şube müdürü olarak görev yapan ve bir süre önce aynı bankanın Ankara Bölge 2’nci Müdürlüğü görevine atanan Sabahattin Kırtunç, Ankara’dan bir grup arkadaşıyla birlikte bıldırcın avı için Eskişehir’e geldi. Sivrihisar ilçesi Karacaören Yaylası mevkiinde araç bagajından av tüfekleri çıkarılırken Kırtunç’un bankacı olan bir arkadaşının silahı kazaen ateş aldı. Tüfekten çıkan saçmalar Sabahattin Kırtunç’a isabet etti.

Yaralanan Kırtunç’u arkadaşları araçlarına alarak hastaneye götürmek üzerine yola çıktı. Arkadaşları bir yandan da 112 acil servisi arayarak durumu bildirdi. Kırtunç, Paşakadın Köyü yakınlarında gelen 112 ambulansına alınarak Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Sabahattin Kırtunç doktorların tüm çabasına rağmen aşırı kan kaybından yaşamını yitirdi.

Jandarma ekipleri ismi açıklanmayan Sabahattin Kırtunç’un bir bankacı arkadaşını gözaltına aldı, olayla ilgili soruşturma sürüyor. (DHA)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle