Hoşgeldiniz  

AYDIN, YAYLA SAKİNLERİNDEN VEKALET İSTEDİ

Semih Köken | 17 Ekim 2015 | Antalya Haber A- A+

AK Parti Antalya Milletvekili Adayı İbrahim Aydın, Konyaaltı mahallelerini ziyaret etti ve 1 Kasım seçimleri için destek istedi.

AK Parti Antalya Milletvekili Adayı İbrahim Aydın, seçim çalışmalarına Konyaaltı ilçesinin yayla mahallelerinde devam etti. Konyaaltı teşkilatıyla birlikte yayla yerleşimleri olan Çitdibi, Yarbaşçandır, Söğütcuması ve Üçoluk mahallelerini ziyaret eden AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Aydın, vatandaşların taleplerini dinledi.

Kahve toplantıları ve ev ziyaretleri de yapan Aydın, bölge sakinlerinin 2B konusundaki sorularını cevapladı. Aydın. ”Orman Bölge Müdürlüğü yapmam dolayısıyla bu konuyu çok iyi biliyorum ve sorunun çözümünün mecliste takipçisi olacağım. Yıllardır kanayan bir yara olan 2B konusunda hükümetimiz çok önemli adımlar attı. 2B arazisi olan birçok vatandaşımız tapularını aldı. Vatandaşımızın uzun yıllardır çözüm bulamadığı pek çok sorunu AK Parti’nin kararlı yaklaşımları sonucu çözüme kavuştu. Çözüm bekleyen diğer konuların da sonuca ulaşması için AK Parti’nin 1 Kasım’da tekrar tek başına iktidar olması gerekir. Sorunların çözümü ve takibi için TBMM’de vekaletinizi istiyorum” dedi.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle