Hoşgeldiniz  

Atatürk yelken yarışlarıyla anılacak

Semih Köken | 05 Kasım 2015 | Antalya Haber A- A+

KONYAALTI Belediyesi, 10 Kasım Atatürk’ü anma etkinlikleri kapsamında ‘Ata’yı Anma Kupası Yat ve Yelken Yarışları’ düzenleyecek.

KONYALTI BELEDIYESI, 10 KASIM ATATURK'U ANMA ETKINLIKLERI KAPSAMINDA 'ATA'YI ANMA KUPASI YAT VE YELKEN YARISLARI' DUZENLEYECEK.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Konyaaltı Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Ata’yı Anma Kupası Yat ve Yelken Yarışması’nın bu yıl 7’ncisi düzenlenecek. 7 Kasım’da optimist tekne yarışlarıyla başlayacak yarışlar, 8 Kasım Pazar günü ise yelkenli yarışlarıyla sona erecek. Yelkenli yarışlarının startını Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in verecek. Yine aynı gün Setur Marina’da düzenlenecek törenle de dereceye giren sporculara ödülleri verilecek.

İki gün sürecek Ata’yı Anma Kupası Yat ve Yelken Yarışları ile Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak istediklerini dile getiren Muhittin Böcek, denize kıyısı olan bir ilçenin belediye başkanı olarak da bu etkinlikleri ayrıca önemsediğini kaydetti.

Diğer yandan Konyaaltı Belediyesi ve Alevi Kültür Dernekleri Konyaaltı Şubesi’nin ortaklaşa düzenlediği geleneksel aşure etkinliğinin 6’ncısı gerçekleştirilecek. 8 Kasım Pazar günü Konyaaltı Kent Meydanı’nda saat 13.00’te başlayacak etkinliğe tüm Antalyalıları davet eden Başkanı Böcek, “Bu hafta sonu düzenleyeceğimiz etkinliklerle vatandaşlarımız dolu dolu zaman geçirecek. Ata’yı Anma Kupası Yat ve Yelken Yarışları ve geleneksel aşure günü etkinliğimize bütün halkımız davetlidir” diye konuştu.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle