Hoşgeldiniz  

Atatürk sevdalısı gençlerden Başkan Gül’e ziyaret

Semih Köken | 31 Mayıs 2018 | Antalya Haber A- A+

Atatürk sevdalısı gençlerden Başkan Gül’e ziyaret

“Mustafa Kemal Atatürk’ü anlamak” konulu yarışmada ilçelerini başarı ile temsil eden Kemer Anadolu Lisesi öğrencileri, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü ziyaret ederek mutluluklarını paylaştılar.

Kemer Anadolu Lisesi öğrencileri Bengi Nur Erol, Ahsen Özdemir, Rumeysa Dursun, Esin Alökmen ve Göktuğ Gençoğlu; İstanbul Dudullu Organize Sanayi Bölgesi tarafından düzenlenen “Mustafa Kemal Atatürk’ü anlamak” konulu yarışmada Kemer ilçesini başarı ile temsil  ettiler. Atatürk konulu çalışmalarıyla büyük takdir toplayan öğrenciler, Kemer iilçesine döndükten sonra Başkan Mustafa Gül’ü ziyaret ettiler.

Atatürk sevdalısı öğrenciler ile Kemer Anadolu Lisesi Müdürü Oğuzhan Doğan, Edebiyat Öğretmeni Aylin Özermen ve Okul Aile Birliği Başkanı Nevin Salova’yı makamında kabul eden Başkan Gül, “Büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sevgisini yüreklerine işlemiş gençlerin ziyaretinden büyük onur duydum. Böyle gençler gördükçe ülkemizin geleceğine olan umudum daha da artıyor. Onlara her zaman desteğe hazırız” dedi.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle