Hoşgeldiniz  

ASMEK yeni dönem kayıtları başlıyor

Semih Köken | 31 Ağustos 2015 | Antalya Haber A- A+

Türkiye’nin en büyük yaygın eğitim kurumlarından biri ASMEK’te yeni dönem kayıtları başlıyor. 1-4 Eylül tarihlerinde internet üzerinden ön kayıt yaptıracak kursiyerler, yabancı dil kursları için 7-8 Eylül, bilgisayar kursları için 9-10 Eylül,  meslek ve sanat kursları içinse 11-12 Eylül tarihlerinde ASMEK merkezlerine şahsen başvuruda bulunacak.

**

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü’ne bağlı Antalya Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları’nda (ASMEK),  2015-2016 yılı eğitim dönemi için kayıtlar başladı. Antalyalılar kurslar için 1-4 Eylül tarihlerinde www.asmek.org.tr adresinden ön kayıt yaptırabilecek. Ön kayıt yaptıran kursiyerler yabancı dil kursları için 7-8 Eylül, bilgisayar kursları için 9-10 Eylül,  meslek ve sanat kursları içinse 11-12 Eylül tarihlerinde ASMEK merkezlerine şahsen başvuracak.

DERSLER 10 EKİM’DE BAŞLAYACAK

Aksu, Altınova, Atatürk, Konuksever, Dokuma, Döşemealtı, Kepez, Lara, Uncalı, Varsak, Manavgat, Alanya, Akseki ve Elmalı Kurs Merkezleri’nden yapılacak olan kayıtlar için nüfus cüzdanı fotokopisi, 2 adet fotoğraf, A2 seviyesindeki yabancı dil kursları için A1 sertifikası ve 3D Max, AUTOCAD gibi üst düzey bilgisayar kursu kayıtları için bilgisayar sertifikası gerekiyor. Toplamda 145 branşta eğitim veren ASMEK’te dersler 10 Ekim’de başlayacak.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle