Hoşgeldiniz  

ASMEK Sergileri Vatandaşlarla Buluşuyor

SEMİH KÖKEN | 10 Haziran 2014 | Antalya Haber A- A+

 

ASMEK Atatürk kurs merkezi sergi1 ASMEK Atatürk kurs merkezi sergi ASMEK Atatürk kurs merkezi sergi1 (2)

 

Atatürk ASMEK Kurs Merkezi’nin yıl sonu sergisi Aydın Kanza Parkı Kültür ve Sanat Merkezi’nde açıldı. Serginin açılışına Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İlyas Çopur, kursiyerler, aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Serginin açılışında konuşan Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İlyas Çopur, “ASMEK’leri sadece kurs merkezi olarak görmüyoruz. Buralar sizlerle gönül bağımızı kurabileceğimiz merkezlerdir. Bu merkezlerde sizlere daha iyi hizmeti nasıl getiririz, sizlerin bizlerden talepleri nelerdir? Bunları nasıl yaparız, noktasın da sizlerin önerilerini alacağız. ASMEK vasıtasıyla özellikle ulaşamadığımız ihtiyaç sahiplerine, sizlerin vasıtasıyla ulaşmayı hedefliyoruz. Bu merkezler sizlere meslek edindirmenin yanında insanlarla gönül bağı kurabilmek ve bu çalışmaları gerçekleştirmek için bir alan olacaktır” dedi.

YENİ KURS MERKEZLERİ

Belirli bölgelerdeki kurs merkezlerinin başka alanlara kaydırılacağını dile getiren Çopur, şunları söyledi: “Atatürk  ASMEK merkezinde bu yıl 56 öğretmen eşliğinde, 1380 kursiyerimiz, 75 değişik dalda kurs gördü. Antalya da yaşayan her vatandaşımız  bizim için önemlidir. Özellikle hanımlarımıza daha iyi şartlarda hizmet götürmenin çabası içerisindeyiz. Antalya da 11 tane ASMEK merkezimiz var. İlk etapta Antalya’nın bütün ilçelerinde kurs merkezleri açacağız. Antalya merkezde bir kaç tane kurs merkezimiz, o bölgedeki insanların kurs ihtiyacını yerine yetirdi. Bazı merkezin işleyişinde değişiklik yaparak, daha fazla insanımıza hizmet ulaşması için birkaç yeni yeri hizmete sokacağız. Bunun çalışmalarına başladık.”

SERGİLER BÜYÜK BEĞENİ TOPLUYOR

Konuşmaların ardından Atatürk ASMEK serginin açılışı gerçekleşti. Sergiye gezen, İlyas Çopur, kursiyerlerin çalışmalarını inceledi. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Çopur, sergide kursiyerlerden Reşide Kazan’a ait sulu boya çalışmasını beğenerek, satın aldı.

Öte yandan Lara ASMEK Kurs Merkezi’nin de yıl sonu sergisinin açılışı gerçekleşti. Kursiyerler, kumaş boyama, iğne oyası, resim, takı, fotoğraf, yağlıboya resim, suluboya resim, çanta yapımı, nevresim takımları dikimi çalışmaları halkın beğenisine sundu. Sergilerde, kursiyerlerin yaptığı çalışmalar büyük beğeni topluyor.

ASMEK merkezlerinin bu yıl ki son sergisi, 9 Haziran’da Döşemealtı ASMEK Kurs Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle