Hoşgeldiniz  

Askerden yeni gelen genç 12 gündür kayıp

Semih Köken | 10 Şubat 2015 | Antalya Haber A- A+

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, hava almak için evinden çıkan genç bir daha geri dönmedi.

 

Bir ay önce askerden gelen oğlu Kadir Durmuş’un 27 Kasım 2014 Perşembe günü gece saat 23.00 sıralarında “Hava almaya gidiyorum” diyerek evden çıktığını ve bir daha geri dönmediğini bildiren anne Semahat Durmuş, “Oğlum Kadir, bir saat sonra dönerim diye evden çıktı. Bir daha da geri gelmedi. Yaklaşık bir ay önce askerden geldi. İşe başlayacaktı. Biraz psikolojik problemleri vardı. Perşembe günü evden ayrıldı, gelir diye bir gün bekledik. Cuma günü öğleden sonra polise kayıp müracaatında bulunduk. Gidebileceği bütün dost, akraba ve arkadaşlarına ulaştık, ancak bulamadık”
Oğlunu en son geçen çarşamba günü bir akrabalarının adliye yakınlarında beyaz bir aracın içinde gördüğünü, kayıp olduğunu bilmediği için herhangi bir şey yapmadığını söylediğini anlatan Durmuş, “Başının çaresine bakabilecek, kurnaz biri değil. Yanında ne para, ne de cep telefonu vardı. Başına bir iş gelmeden, kötü işlere bulaştırılmadan bulunmasını istiyorum. 12 gün oldu, hala haber alamadık. Artık hayatından endişe etmeye başladım. Emniyetten oğlumun bir an önce bulunmasını istiyorum” diye konuştu.
Gözü yaşlı anne, top sakallı olan oğlunun üzerinde dizlerine kadar uzanan siyah kapüşonlu mont, siyah kot pantolon, sivri burun ayakkabı bulunduğunu belirterek, görenlerin insaniyet namına emniyete bilgi vermelerini istedi askerden-yeni-gelen-genc-12-gundur-kayip-709978-664x354

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle