Hoşgeldiniz  

Asfalt İmamlı’ya iyi geldi

Semih Köken | 31 Ağustos 2015 | Antalya Haber A- A+

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Alan Ekipleri Alanya’nın farklı noktalarında yol bakımı, asfalta hazırlık ve asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bir süre önce alt yapısı tamamlanan İmamlı Mahallesi’ndeki 5 kilometrelik yol asfaltlandı. Sırada Bucak, Taşatan ve Çamlıca Mahalleleri var.

Antalya’da asfaltsız yol bırakmamak için Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Alan Ekipleri Alanya’da da çalışmalarını sürdürüyor. Bir süre önce alt yapısı tamamlanan Alanya’nın İmamlı Mahallesi’ndeki 5 kilometrelik yol asfaltlandı. Genişletilen ve standartlara uygun hale getirilen yolun asfaltlanması mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı.

SIRAYLA ASFALTLANACAK

Vatandaşlar Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e teşekkür etti. Kırsal Alan Ekipleri sadece İmamlı da değil, bir süre önce alt yapısı tamamlanarak asfalta hazır hale getirilen Dim Vadisi’nde bulunan Bucak Mahallesi’ndeki 7 kilometrelik yolu, ardından Taşatan ve Çamlıca Mahallesi’ndeki 6,5 kilometrelik yolu sırayla asfaltlayacak.

GEDEVET YAYLA YOLUNA AĞIRLIK VERİLDİ

Öte yandan yol bakım ve yama ekipleri de Alanya’nın birçok yerinde çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler vatandaşların yoğun olarak kullandığı Gedevet Yaylası Yolu’nda çalışmalarına ağırlık verdi. Büyükşehir Belediyesi’nin yayla yollarını asfaltlanması da bölge sakinlerini mutlu ediyor.

PLANLI BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUZ

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Alanya’da planladıkları doğrultuda asfalt çalışmalarını yaptıklarını söyledi. Güney, “İmamlı, Bucak ve Çamlıca Mahallesi yollarını daha önce yaptığımız çalışmayla asfalta hazır hale getirdik ve sırayla bu mahallelerin yollarını asfaltlıyoruz. Alanya ve Gündoğmuşlular için son derece önemli olan Taşatan Yolu’nda da çalışmalar sürüyor. Bölgeye gerekli malzemeleri getirdik. Yolun bir bölümü asfalta hazır hale getirildi. Kısa sürede bu yolu da asfaltlayacağız” dedi.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle