Hoşgeldiniz  

ASAT’ tan anında çözüm

Semih Köken | 05 Eylül 2015 | Antalya Haber A- A+

Antalya Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü’nün (ASAT) ilçelerde daha iyi hizmet vermek için filosuna eklediği 4 yeni kanal açma aracından bir tanesi Kaş’ta göreve başladı.

**

Antalya Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara en hızlı ve kaliteli hizmeti götürebilmek için araç filosunu güçlendiriyor. Bu doğrultuda hızlı mobilize kabiliyeti ile kanalizasyon tıkanıklıklarını kısa sürede gidererek çözüm üreten kanal açma araçlarından bir tanesini Kaş’da görevlendiren Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, “Temiz Çevre İyi Gelecek” sloganıyla ilçe genelindeki hizmetlerini tüm hızıyla sürdürüyor.

İHBARLARA ANINDA MÜDAHALE

Manevra kabiliyeti yüksek olan kanal açma aracı, dar sokaklarda sıkıntısız ulaşım ile hizmet verdiği gibi dakikada 80 litre suyu 150 bar su basıncıyla kanal içerisine püskürterek 400 milimetre çaplı hatta kadar tıkanıklıkları açabiliyor. Kanal açma aracı ile ilçe genelinde birçok çalışma yürüten Kaş ASAT Ekibi, gelen ihbarlar doğrultusunda problemli kanalizasyon hatlarına anında müdahale ederek çözüm üretiyor.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle