Hoşgeldiniz  

ASAT filosuna 4 kanal açma aracı kattı  

Semih Köken | 26 Ağustos 2015 | Antalya Haber A- A+

 

Asat Kanal Acma Aracı (1) Asat Kanal Acma Aracı (2) Asat Kanal Acma Aracı (3) Asat Kanal Acma Aracı (4)Antalya Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü ASAT İlçelerde daha iyi hizmet vermek için 4 yeni kanal açma aracını filosuna kattı.  ASAT Genel Müdürü Faruk Karaçay, Antalyalılara daha iyi hizmet verebilmek için araç filosunun güçlendirmeye devam edeceklerini söyledi.

 

 

Antalya’nın 19 ilçesine hizmet götüren ASAT daha hızlı ve kaliteli hizmet sunabilmek için araç filosunu genişletiyor. ASAT Genel Müdürlüğü İlçelerde hizmet verecek 4 adet minibüs tipi kanal açma aracını filosuna kattı.

ANINDA MÜDAHALE

Hizmete giren yeni araçlarda bulunan hızlı mobilize kabiliyeti ile kanalizasyon tıkanıklık arızasına kısa sürede müdahale edilebilecek. Manevra kabiliyeti yüksek olan araçlar dar sokaklarda sıkıntısız ulaşım ile hizmet verebilecek. Araç dakikada 80 litre suyu 150 bar su basıncıyla kanal içerisine püskürterek 400 milimetre çaplı hatta kadar tıkanıklıkları açabilecek kapasiteye sahip.

ARAÇ FİLOSU DAHADA GÜÇLENECEK

Kaş, Manavgat, Alanya ve Gazipaşa’da hizmet vermeye başlayacak araçlar,”Temiz çevre iyi gelecek “ sloganıyla hizmet verecek. ASAT Genel Müdürü Faruk Karaçay, ASAT’ın araç filosunun daha da güçleneceğini belirterek böylece Antalyalılara daha iyi hizmet verileceğini belirtti. Karaçay özel ekipmanlı araç alımlarının devam ederek, 3 yeni kanal açma aracı ile içme suyu fiziki kayıp kaçak ekipmanlarının da alınacağını vurguladı.

 

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle