Hoşgeldiniz  

AOSB YÖNETİMİ İLK VE İKİNCİ 500’Ü BULUŞTURDU‏

Semih Köken | 21 Ağustos 2015 | Antalya Haber A- A+

ANTALYA’NIN DEVLERİ BİR ARADA

BAHAR, “SANAYİCİMİZİN İSTEK VE ÖNERİLERİ BAŞIMIZIN TACIDIR”

 

Antalya OSB bünyesinde faaliyet gösterip Türkiye’nin en büyük ilk ve ikinci 500 sanayi kuruluşları listesinde yer alan firmaların yönetim kurulu başkan ve üyeleri, AOSB Yönetim Kurulu’nun konuğu oldu. İşadamları arasındaki birlik ve beraberlik, toplantının dikkat çeken en önemli unsuruydu.

 

Antalya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar ve yönetim kurulu üyeleri, bölgede faaliyet gösterip Türkiye’nin en büyük ilk ve ikinci 500 sanayi kuruluşu listesinde yer alan firmaların yönetim kurulu başkan ve üyeleri ile bir araya geldi.

DEVLER BİR ARADA

7 Mehmet Restoran’da gerçekleşen büyük buluşmaya, Adopen Plastik ve İnşaat Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sak, AGT Ağaç Sanayi Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu ÜyeleriMehmet Semih Söylemez ve Mustafa Söylemez, Yörükoğlu Süt ve Ürünleri Sanayi Ticaret. A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Cihan Bulut, Antalya Enerji Üretim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Duru, Ekiciler Süt Gıda Tarım Hayvancılık San. ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Ekici ve Mansur Ekici ile 2011-2013 dönemindeki büyüme performansı ile Türkiye 100 listesine girmeyi başaran Ahmet Kasapoğlu Mobilya Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kasapoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Kasapoğlu katıldı. Antalya OSB’nin geleceği ve sanayicilerin taleplerinin masaya yatırıldığı toplantıda ilk ve ikinci 500 listesinde yer alan firmaların güç birliği yapmasının önemine vurgu yapıldı.

KATILIMCI YÖNETİM

Antalya ekonomisine yön veren işadamları sırayla söz alıp görüş ve önerilerinianlatırken Antalya OSB yönetiminden duydukları memnuniyeti de dile getirdi. Antalya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar ise göreve geldikleri günden bu yana hayata geçirdikleri hizmetler hakkında bilgi verip yeni projelerini anlattı. Antalya OSB’yi bölgede faaliyet gösteren sanayiciler ile birlikte yönetmek istediklerini belirten Bahar, “Sizlerin talep ve önerileri bizim başımızın tacıdır. Antalya OSB’yi burada üretim yapan şirketler ile birlikte yönetime arzumuz hiçbir zaman kaybolmayacak ve bu anlayışımız görevde kaldığımız sürece devam edecek” dedi.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle