Hoşgeldiniz  

Antalya’yı Ötekileştirdiler

SEMİH KÖKEN | 07 Mayıs 2014 | Antalya Haber A- A+

AK Parti Antalya İl Başkanı Av. Mustafa Köse, ulaşımın bir kamu hizmeti olduğunu ve aksamaması gerektiğini dile getirirken “Geçtiğimiz dönemde Antalya’nın bazı mahalleleri ötekileştirilerek gerekli ve yeterli otobüs seferi konulmamış ve halkımız mağdur edilmiştir” dedi

Antalya Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Nadir Karatoy ile yeni yönetimi  ve Antalya Otobüscüler Odası Başkanı Ali Tüzün ile yönetimi AK Parti İl Başkanı Av.Mustafa Köse’yi makamında ziyaret etti.

NEŞTER VURMA ZAMANI GELDİDSC_0017 DSC_0001 DSC_0003 DSC_0010 DSC_0014

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Başkanı Mustafa Köse, geçtiğimiz 5 yılda ulaşımın çıkmaza sokulduğunu ve sorunlar yumağı haline getirildiğini belirtirken “30 Mart’ta Antalyalılar seçimini hizmetten yana yapmıştır ve Menderes Türel’i yeniden başkan seçmiştir. Antalya çözümün adresi olarak AK Parti’yi görmüştür. Bizler de Antalyalıların bizlere verdiği desteği boşa çıkarmamak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. 5 Yılda biriken sorunları tek tek Menderes başkanımızla ve Antalyalılarla el ele vererek hep birlikte çözeceğiz. Antalya’nın hiç kuşku yok ki en büyük sorunu ulaşımdır ve adeta kanayan bir yara haline gelen bu soruna neşter vurma zamanı gelmiştir” dedi.

AMAÇ KALİTELİ VE GÜVENİLİR ULAŞIM

1988 Yılından bu yana Antalya’ya hizmet verdiklerini dile getiren Kooperatif Başkanı Nadir Karatoy, amaçlarının en iyi şekilde Antalya halkına hizmet etmek olduğunu söyledi.Başkan Karatoy, “Bizim işimiz ulaşım. Ulaşım esnafı olarak da amacımız Antalya halkını en iyi ve en güvenilir şekilde gidecekleri yere ulaştırmak. Bizler bu hizmetimizi yaparken elbetteki yerel yönetimlerden beklentimiz oluyor. Bu beklentilerimiz de hizmet kalitesi içindir” ifadelerini kullandı.

YOLCUYA SAYGI GÖSTERMEK ZORUNDAYIZ

Ulaşım konusunda sabırlı olduklarını ve Antalyalıların daha kaliteli ve sorunsuz bir ulaşım için çok kısa bir süre daha sabretmesi gerektiğinin altını çizen Antalya Otobüscüler Odası Başkanı Ali Tüzün ise “Beyefendilere, hanımefendilere Allah için en iyi hizmeti vermek zorundayız. Aracımıza binen vatandaşlarımıza saygılı davranmak zorundayız. Bunun için de için de üç ayda bir eğitim vermekteyiz.Aspirin tedavisi ile küçük değişikliklerle geçici çözüm üretilerek sorunlar bir nebze olsun giderilebilir. Kalıcı çözümler elbetteki zaman alacaktır. Geçtiğimiz 5 yılda esnafımız bitme noktasına getirildi. 250 esnafımızın aracı el değiştirdi. Bizler de ailemizi geçindirmek zorundayız. Ancak geçmiş 5 yılda ne yazık ki zor günler yaşadık” şeklinde konuştu.

ULAŞIMDA TEMELLERİ SAĞLAM ATMALIYIZ

Ulaşım esnafının günde yaklaşık 300 bin yolcu taşıdığını ve bunun büyük bir sorumluluk gerektirdiğini belirten İl Başkanı Av. Mustafa Köse, “Yeni yasa ile birlikte 19 ilçenin Büyükşehir Belediyesine bağlandı. Buralar ile ilgili ulaşım çalışmaları yapılıyor. Temelleri sağlam atmalıyız ki ileride sorun yaşamayalım. Ulaşım esnafı geniş bir kitle ve taşıdıkları 300 bin yolcu ile büyük de sorumluluk taşıyorlar. Ulaşım esnafının kafası rahat olmaz ise morali yerinde olmaz ise o yolcuların emniyeti de sıkıntıya düşer.Bu noktada ulaşım esnafının kafasını rahatlatmak için gerekli çalışmalar yapılacaktır. Ulaşım esnafı kamu hizmeti yapmaktadır ve hizmetin aksamaması lazım. Geçtiğimiz dönemde Antalya’nın bazı mahalleleri ötekileştirilerek gerekli ve yeterli otobüs seferi konulmamış ve halkımız mağdur edilmiştir. Bu Mağduriyetlerde önümüzdeki süreçte giderilmelidir” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle