Hoşgeldiniz  

Antalyaspor – Beşiktaş maç sonu

Semih Köken | 27 Ekim 2015 | Antalya Haber A- A+

SPOR Toto Süper Lig’in 9’uncu haftasında Beşiktaş Antalyaspor’u 5-1 yendi.

Maçtan sonra konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Antalya’da güzel bir atmosfer olduğunu belirterek, güzel bir şehirde futbol sevgisinin giderek arttığını söyledi. Antalyaspor’un iyi takım olduğuna vurgu yapan Şenol Güneş, kazanmaları halinde ligde ilk 4’e gireceklerini hatırlattı. Yusuf Şimşek’ten de övgü ile söz eden Şenol Güneş, konuşmasını şöyle devam ettirdi:

“Bizim için zor maçtı. İlk yarıdaki oyuna baktığımız zaman daha farklı kazanabilirdik. Hak ettiğimiz 3 puanı aldık. İki takım da hızlı, tempolu futbol oynamaya başladı. Biz daha kaliteli olduğumuz için goller attık, daha fazla da gol atabilirdik. Paslarda sorun vardı. Oyunda çok adam kaçırdık. Tabi eksiğimiz de vardı. Burada izleyenler iki takımdan da keyif aldı. Zaten futbol keyif oyunu. O yüzden bizim ve rakip oyuncuları tebrik ediyorum. Ayrıca, bizim oyuncuları da özverili ve disiplinli oldukları için kutluyorum.”

Kaleci Tolga Zengin’in maçtan sonra stadın zeminini eleştirdiği yönündeki bir soruya ise Şenol Güneş şu yanıtı verdi:

“Stadyum güzel yapılmış. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz ama zemin çok önemli. Böyle zeminde sakatlık olabilir. Takımda oyundan da kopmalar oluyor. Türkiye’de bu zemin konusunda sıkıntımız var. Bunu iyi bilmiyor muyuz, bilerek mi böyle yapıyoruz. En çok korktuğumuz da sakatlıktı. Sakatlık olmadan, kart görmeden maçı tamamladık.”

ANTALYASPOR - BESIKTAS FOTOGRAFLARI (FOTO: AKIF ARICI/ANTALYA-DHA)

Yine bir soru üzerine, Beşiktaş’ın her geçen gün iyiye gittiğine vurgu yapan Şenol Güneş, konuşmasını şöyle tamamladı:

“Eksiklerimiz var ama iyi işler yapıyoruz. Bunu geliştirmek lazım. Bu maç bitti. Kasımpaşa maçını düşüyoruz. Kaliteyi, futbol görüşünü akıl olarak, ruh olarak sahaya yansıttığınız zaman gerisi Allah’ın takdiri. Beşiktaş büyük takım. Şampiyonluk adayıyız. Rakiplerimiz de öyle. Biz puan olarak biraz daha öndeyiz. Arkamızdan takımlar geliyor. Lige renklilik gelebilir. Futbola güzellikler sunmak lazım. Uzun vadede şampiyonluk söylemini konuşmak istemiyorum.”

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu ise sözlerine çok üzüntülü olduğunu söyleyerek başladı. Böyle bir mağlubiyeti beklemediklerini belirten Mustafa Ati Göksu şöyle konuştu:

“Böyle güzel bir ambiansta, güzel bir açılıştı. Antalyaspor için tarihi gündü. Böyle yenilgi almak benim zoruma da gitti. Şunu da söylemeden geçemeyeceğim. Dakika 3, iki tane sarı kart görüyoruz. Rakibin aynı hareketinde birşey yok. Bir tarafa kart gösteriliyor. Diğer tarafa gösterilmiyor. Hakem arkadaşlara şaşırıyoruz. Düdük onlarda, fazla ileriye gittiğinizde ceza alıyorsunuz. Fazla hakemlerle ilgili konuşmak istemiyoruz. Güzellikler içinde böyle bir mağlubiyet beklemiyorduk. Bunu telafi edecek olan futbolcu kardeşlerimiz. İnşallah önümüzdeki Akhisar maçı ile bu mağlubiyeti unuttururuz diye düşünüyoruz.”

Oyunda rakip 2-1 önde iken gol aradıklarını ancak üçüncü golü yedikten sonra takımının çözüldüğünü sözlerine ekleyen Mustafa Ati Göksu, Beşiktaş’ı da tebrik ettiğini ifade etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle