Hoşgeldiniz  

Antalya’nın efsane Emniyet Müdürüne yakıştı…

Semih Köken | 02 Aralık 2020 | Antalya Haber A- A+

Antalya’nın efsane Emniyet Müdürüne yakıştı…

Vali Ersin Yazıcı Antalya Havalimanı’nda incelemelerde bulunup Ali Natık Canca Eğitim Kompleksi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Antalya nın efsane emniyet müdürüne yakıştı...

 

Vali Yazıcı Fraport Tav Antalya Havalimanı’nı ziyaret edip pandemi tedbirleri hakkında Genel Müdür Deniz Varol’dan bilgi aldı. Vali Yazıcı’ya Havalimanı Mülki İdari Amiri Vali Yardımcısı Cengiz Baştürk eşlik etti.

Havalimanındaki incelemelerin ardından Vali Yazıcı, İl Emniyet Müdürlüğü Havalimanı Şube Müdürlüğü hizmet binası arkasında inşa edilen Ali Natık Canca Eğitim Kompleksi’nin açılışını gerçekleştirdi. Açılış törenine Vali Yazıcı’nın yanı sıra İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, Sahil Güvenlik Grup Komutanı Alb. Sezai Özkurt, Emekli Emniyet Müdürü Ali Natık Canca’nın eşi Emekli Emniyet Müdürü Huriye Nurdan Canca ve havalimanı yöneticileri katıldı. Bir Emniyet Müdürünün adının eğitim kompleksiyle yaşatılacak olmasını çok değerli bulduğunu belirten Vali Yazıcı kompleksin hayırlara vesile olmasını ve nice eğitimlere vesile olmasını diledi.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından tesiste incelemede bulunan Vali Yazıcı 209 kişilik konferans salonu, toplantı salonu ve uygulamalı eğitim salonu ile tesisin modern bir eğitim merkezi olduğunu belirtti.

Kompleksin açılış kurdelesini, Vali Yazıcı ile birlikte İyi Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, Antalya Emniyet Müdürü, Merhum Natık Canca’nın eşi emekli Emniyet Müdürü Nurdan Canca ve kızı birlikte kesti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle