Hoşgeldiniz  

Antalya’dan 5 kişi kazada can verdi

Semih Köken | 09 Mart 2021 | Antalya Haber A- A+

Antalya’dan 5 kişi kazada can verdi

MUĞLA’nın Seydikemer ilçesinde, TIR ile otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 5 Antalyalı yaşamını yitirdi.

Kaza, bugün saat 15.30 sıralarında, Fethiye- Antalya karayolu Yakabağ mevkisinde meydana geldi. Makedonya’dan domates almak üzere Türkiye’ye geldiği öğrenilen Makedonya uyruklu Zare Mladenovski yönetimindeki GE 1827 AC plakalı TIR, Antalya’dan Fethiye yönüne giderken karşı yönden gelen Mehmet Serter (55) yönetimindeki 07 LH 035 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kazanın ardından TIR’ın altında metrelerce sürüklenen otomobil demir yığını haleni dönüştü. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ile sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Otomobilde sıkışanlar itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle çıkartıldı. sağlık ekibinin yaptığı kontrolde otomobilde bulunan sürücü Serter ile Ümmühan Alaca (29), Ayşe İkiz (59), Emir Alaca (10) ve Savaş Alaca’nın (35) yaşamını yitirdiği belirlendi.

Olayla ilgili inceleme başlatılırken, TIR şoförü Mladenovski, gözaltına alındı.

ÖLENLER AKRABA ÇIKTI

Fethiye- Antalya karayolunun Yakabağı mevkisinde yabancı plakalı TIR ile çarpışan otomobilde yaşamını yitirenlerin Ayşe İkiz, damadı Savaş Alaca, kızı Ümmühan Alaca, torunu Emir Alaca ile ağabeyi Mehmet Serter olduğu öğrenildi. Savaş Alaca ve ailesinin Kaş ilçesine bağlı Üzümlü Mahallesi’nde, Ayşe İkiz’in Kalkan Mahallesi’nde, Mehmet Serter’in de Bezirgan Mahallesi’nde oturduğu belirlendi.

KAZA HASTA ZİYARETİ DÖNÜŞÜ OLDU

Bu arada kazanın hasta ziyaret dönüşü meydana geldiği ortaya çıktı. Otomobilde yaşamını yitiren Ayşe İkiz’in diğer çocuğundan olan torununun Fethiye’de bir hastanede ameliyat geçirdiği ve ailenin hasta ziyaretinden dönerken kazanın meydana geldiği öğrenildi.

Öte yandan Ayşe İkiz’in yaklaşık 1 yıl önce eşini şeker hastalığından, kardeşi Mehmet Serter’in de eşini aynı dönemde kanser hastalığından kaybettiği belirtildi.

FETHIYE- ANTALYA KARAYOLUNUN YAKABAGI MEVKISINDE YABANCI PLAKALI TIR ILE CARPISAN OTOMOBILDE YASAMINI YITIRENLERIN AYSE IKIZ (59), DAMADI SAVAS ALACA (ARKADA), KIZI UMMUHAN ALACA (SAGDA), TORUNU EMIR ALACA (SOLDA) ILE AGABEYI MEHMET SERTER (55) OLDUGU OGRENILDI.(FOTO:KAS-DHA)

FETHIYE- ANTALYA KARAYOLUNUN YAKABAGI MEVKISINDE YABANCI PLAKALI TIR ILE CARPISAN OTOMOBILDE YASAMINI YITIRENLERIN AYSE IKIZ (SOLDA), DAMADI SAVAS ALACA (34), KIZI UMMUHAN ALACA (29), TORUNU EMIR ALACA (10) ILE AGABEYI MEHMET SERTER (SAGDA) OLDUGU OGRENILDI.(FOTO:KAS-DHA)

FETHIYE- ANTALYA KARAYOLUNUN YAKABAGI MEVKISINDE YABANCI PLAKALI TIR ILE CARPISAN OTOMOBILDE YASAMINI YITIRENLERIN AYSE IKIZ (59), DAMADI SAVAS ALACA (SAGDA), KIZI UMMUHAN ALACA (SOLDA), TORUNU EMIR ALACA (10) ILE AGABEYI MEHMET SERTER (55) OLDUGU OGRENILDI.(FOTO:KAS-DHA)

MUGLA'NIN SEYDIKEMER ILCESINDE, TIRLA OTOMOBILIN KARSILIKLI CARPISTIGI KAZADA 5 KISI YASAMINI YITIRDI. (FOTO: SEYDIKEMER DHA)

MUGLA'NIN SEYDIKEMER ILCESINDE, TIRLA OTOMOBILIN KARSILIKLI CARPISTIGI KAZADA 5 KISI YASAMINI YITIRDI. (FOTO: SEYDIKEMER DHA)

Ahmet ACAR/KAŞ (Antalya), (DHA)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle