Hoşgeldiniz  

Antalya’da sahte içki operasyonu

Semih Köken | 06 Kasım 2015 | Antalya Haber A- A+

ANTALYA Emniyet Müdürlüğü kaçak imalathanelere düzenlediği eş zamanlı operasyonda 560 şişe sahte içki ele geçirdi. Operasyon kapsamında 6 kişi gözaltına alındı.
ANTALYA EMNIYET MUDURLUGU KACAK IMALATHANELERE DUZENLEDIGI ES ZAMANLI OPERASYONDA 560 SISE SAHTE ICKI ELE GECIRDI. OPERASYON KAPSAMINDA 6 KISI GOZALTINA ALINDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)
Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 3 aydır takip altına aldıkları sahte içki şebekesine dün sabah saatlerinde operasyon yaptı. Muratpaşa, Kepez ve Konyaaltı ilçelerinde daha önceden tespit edilen adreslere eş zamanlı baskın düzenleyen polis M.A., Ş.Ç., İ.Y., M.M., A.R.Ç. ve S.B.’yi gözaltına alırken, yapılan aramalarda 560 şişe sahte içkiye el konuldu. Bununla birlikte çok sayıda sahte bandrol ve içki yapımında kullanılan malzeme ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerin polislere, “Çevremiz çok geniş, biz içiyoruz amirim” dedikleri belirtildi.

Sahte içki çetesi üyelerinin boş şişeleri hurdacıdan aldıkları ve metil alkol oranı yüksek sahte içkiyle doldurup piyasaya sürdükleri öne sürüldü. Ele geçirilen sahte içkilerin insan sağlığına son derece zararlı olduğu belirtildi.

Polisteki ifadeleri tamamlanan şüpheliler bugün öğleden sonra adliyeye sevk edildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle