Hoşgeldiniz  

Antalya’da izdiham…

Semih Köken | 06 Kasım 2015 | Antalya Haber A- A+

ANTALYA’da, yüzde 50’ye varan indirimlerin uygulandığı bir teknoloji mağazasının açılışında izdiham oluştu. İndirimli tüm ürünler, yarım saat içeresinde satıldı.

52 ilde şubesi bulunan Vatan Computer, Türkiye’deki 105, Antalya’daki 5’inci mağazasını Kepez İlçesi’nde açtı. Ürünlerde yüzde 50’ye varan indirimin uygulandığı mağazanın açılışı büyük ilgi gördü. Erken saatlerde mağaza önünde uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar, saat 10.00’u gösterdiğinde kapıların açılmasıyla birlikte içeriye akın etti. İndirimli ürünler yarım saatte tükenirken, bazı ürünlerde indirimlerin 8 Kasım’a kadar devam edeceği kaydedildi.

Çalışanlarıyla birlikte açılış pastasını kesen Vatan Computer Genel Müdürü Hasan Vatan, onlara öğütlerde de bulundu. Müşteriye ihtiyacı olan ürünü satmalarını isteyen Hasan Vatan, “Müşterinin maddi durumu iyi değildir. 4 bin TL’lik ürünü alıp eve gittiği zaman eşiyle kavga ederse, o müşteri bir daha gelmez. Bizim için müşteri memnuniyeti ve ona doğru ürünü anlatarak satmak çok önemlidir. Kepez ilçesinde de rakiplerimiz çok. Burası tam da hedef kitlemiz. Burada birinci olmak istiyoruz” diye konuştu.

Hasan Vatan, daha sonra gazetecilere yaptığı sunumda, 50 bin TL’lik sermaye ile nasıl büyüdüklerini fotoğraflarla anlattı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle