Hoşgeldiniz  

Antalya’da 5 dönümlük orman alanı yandı

Semih Köken | 29 Ağustos 2015 | Antalya Haber A- A+

Antalya’nın Konyaaltı ilçesi Akkuyu ve Siteler Mahallesi’nde bulunan ormanlık alanda yangın çıktı. Çıkan yangında 5 dönüm ormanlık alan kül oldu.

Edinilen bilgiye göre, saat 16.30 sıralarında Konyaaltı’nın Akkuyu ve Siteler Mahallesi’nde Fatih Polis merkezi, Polis Lojmanları ve Akdeniz Üniversitesi Kampusu karşısındaki ormanlık alanda yangın çıktı. Yangın bölgesine Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri ve ormana ait arazözler müdahale etti. Alevlere itfaiye ve ormana bağlı 10 araç müdahale ederken 2 arazöz ve 1 helikopter’de çalışmalara destek verdi.

VATANDAŞTAN İTFAİYEYE DESTEK
Ormana bağlı yangın söndürme helikopteri, su boşaltma işlemi yaparken, aşağıda görevli itfaiye ekipleri de ıslandı. Çevrede evleri bulunan mahalle sakinleri de orman yangınını söndürmede itfaiye ekiplerine yardımcı oldu. Ormanlık alanda çıkan yangın sonucunda etrafta bulunan binalarda yoğun duman oluşurken, polis ekipleri çevrede yoğun önlem aldı. Polis ekipleri, yolu çift taraflı trafiğe kapattı. Yangının söndürme işlemine katılan itfaiye eri, yoğun dumandan etkilenirken gelen ambulansla tedavi altına alındı. İtfaiye ve orman ekipleri yangını söndürdükten sonra soğutma çalışmalarına devam etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle