Hoşgeldiniz  

Antalya takas şenliğini bekliyor

Semih Köken | 05 Kasım 2015 | Antalya Haber A- A+

ANTALYA’da her ay düzenli olarak gerçekleştirilen ‘Geleneksel Anne&Bebek 2’nci El Takas Şenliği’ 15 Kasım’da yapılacak.

Antalya’da vatandaşların artık kullanmadıkları eşyalarını takas yöntemiyle yeni sahiplerine ulaştırdığı ‘Geleneksel anne&bebek 2’nci El Takas Şenliği’, 23’üncü kez gerçekleştirilecek. Bir gün süreyle yapılacak şenliği düzenleyen Esra Erikçi Bilgin, Seda Sartaş, Ayşe Lapaoğlu ve Deniz Duruöz, ‘Tüketim Çılgınlığına Son’ sloganıyla başlattıkları şenliği, ‘İstemediklerini sat, istediklerini al’ adıyla sürdürmeye devam ettiklerini söyledi.
ANTALYA'DA HER AY DUZENLI OLARAK GERCEKLESTIRILEN 'GELENEKSEL ANNE&BEBEK 2'NCI EL TAKAS SENLIGI' 15 KASIM'DA YAPILACAK.(FOTO:ANTALYA-DHA)
HEM TAKAS HEM DE PARA GERÇERLİ

Şenliğin anne ve bebek eşyalarının takasıyla başladığına dikkat çeken Esra Erikçi Bilgin, ilerleyen zamanlarda ikinci el ev eşyalarının da sergide satılmaya başlandığını kaydetti. İsteyenlerin takas yoluyla, isteyenlerin de direk alıcıya eşyasını sattığını vurgulayan Esra Erikçi Bilgin, “Örneğin, bir kişi yeni aldığı ayakkabısını beğenmemiştir ya da numarası büyüktür. Onu buraya getirip, ihtiyacı olan bebek beşiğini satıcıyla karşılıklı anlaşarak takas yoluna gidebilir. Bu kravat, pantolon veya herhangi bir ev eşyası için de geçirdi” dedi.

GEREKSİZİ GETİR, GEREKLİYİ GÖTÜR

Şenlikte herkesin bireysel olarak eşyasına bir fiyat biçtiğini vurgulayan Esra Erikçi Bilgin, “Marketten 100 TL’ye alınan ve hiç kullanılmayan bir ihtiyacınızı burada yarı fiyatına alabilirsiniz. Yurt dışından gelen ve genellikle Türkiye’de bulunmayan eşyaları da sergimizde ya satarak, ya da takas yoluyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Hem satan hem alan memnun” diye konuştu.

Bilgin, eşyaların sosyal paylaşım sitesi üzerinden de satışının gerçekleştirildiğini sözlerine ekledi. İlki bir kreşin bahçesinde başlayan şenlik, 15 Kasım’da Konyaaltı İlçesi’nde Bee Cafe Sanat’ta düzenlenecek.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle