Hoşgeldiniz  

Antalya – Piknik Cinayetinin Nedeni Çöp Toplama Mıntıkası Kavgası

Semih Köken | 19 Ağustos 2015 | Antalya Haber A- A+

Piknik cinayetinin nedeni çöp toplama mıntıkası kavgası

Antalya‘da ailesiyle gittiği piknikte bıçaklanarak öldürülen 19 yaşındaki Burak Öner’in, ‘çöp toplama mıntıkası’ nedeniyle çıkan tartışmada yaşamını yitirdiği belirlendi.

Olay, 9 Ağustos günü Muratpaşa İlçesi, Güzeloba Mahallesi’ndeki ormanlık alanda meydana geldi. Piknik için ormanlık alana gelen Burak Öner ve ailesi, akşam saatlerinde evlerine dönmek için hazırlanmaya başladı. Bu sırada Burak Öner ile bölgede çöpten atık toplayan V.F. arasında, ‘mıntıka’ nedeniyle tartışma çıktı. Kendilerinin de çöpten atık topladıklarını söyleyen Burak Öner, “Burası bizim mıntıkamız. Sen burada toplayamazsın” deyince ikili arasındaki tartışma büyüdü. Burak’ın kardeşi Furkan ve babası Eyüp Öner de ikilinin yanına geldi. Bu sırada bıçak V.F., Burak Öner’i 3 yerinden yaralarken, Furkan ve babası Eyüp Öner ise hafif yaralandı. Baba ve kardeşler, çağrılan ambulansla götürüldükleri özel hastanede tedaviye alındı. Burak Öner, yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

Olay gününden bu yana firari olan V.F., dün polis ekipleri tarafından evinde yakalandı. Polisteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen V.F., tutuklandı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle