Hoşgeldiniz  

Altuntaş plaketle ödüllendirildi

Semih Köken | 18 Kasım 2015 | Antalya Haber A- A+

TURKISH Airlines Open’da en iyi amatör golfçü seçilen Ali Altuntaş, Serik Kaymakamı Rıfat Altan tarafından plaketle ödüllendirildi.

Serik’e bağlı Belek turizm merkezinde 29 Ekim- 1 Kasım tarihlerinde düzenlenen Turkish Airlines Open Golf Turnuvası’nda sergilediği performansla Türkiye adına turnuva tarihindeki en iyi skoru elde eden Ali Altuntaş, Kaymakam Rıfat Altan’ı ziyaret etti. Kaymakam Altan, amatör golfçü Ali Altuntaş’ı tebrik ederken, plaket verdi. Kaymakam Altan, “Serikli gençlerimizin golf sporundan faydalanması ve golf eğitimi alması için çalışmalarımız başladı. Uzun vadede ilçemizde bir golf okulu açmak için çalışma başlatacağız. Bu okul tabi ki lise düzeyinde olacak. Bunu otellerimizle golf kulüpleriyle birlikte planlayabiliriz” dedi.

Ali Altuntaş da hedefinin Avrupa Turu’nda Türk bayrağını dalgalandırmak olduğunu aktarırken, “Turnuvaya 3 yıldır katılıyorum. Bu yıl da davet edildiğimde bir Türk olarak çok mutlu oldum. Hocam Cahit Kaya ile birlikte sürekli çalışıyoruz. Bana en büyük desteği hocam veriyor” diye konuştu.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle