Hoşgeldiniz  

AKP’NİN SEÇİM OFİSLERİNE SALDIRI İDDİASI

SEMİH KÖKEN | 13 Mart 2014 | Antalya Haber A- A+

AKP’NİN SEÇİM OFİSLERİNE SALDIRI İDDİASI

AK Parti’nin yükselişini görenlerin korkup saldırganlaşarak hukuk dışı yollara başvurduğunu dile getiren AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, “Güçlü ve büyük Türkiye için demokrasi mücadelemiz sürecek” dedi

 

Şehrin çeşitli noktalarındaki bilboard ve pankartlara karşı yapılan saldırıların ardından  Muratpaşa’da seçim ofislerinin camları kırılarak içerisinin tahrip edildiğini belirten   Mustafa Köse, “Bu tür hareketleri demokrasi ile bağdaştırmak mümkün değildir. Seçim startını verdiğimiz ilk andan itibaren çeşitli ilçelerdeki seçim ofislerimize saldırılar gerçekleştirilmektedir. Kampanya başladığı ilk günden bu yana billboardlarımız sprey boyalarla üzerine yazılan yazılarla tahrip edilmekte, pankartlarımız yırtılmakta, seçim bürolarına saldırılar organize olarak sürdürülmektedir.Siyasi ahlaka uymayan saldırılar bizleri yıldırmadığı gibi AK Parti’nin yükselişini de engelleyemeyecektir. AK Parti’ye karşı yapılan bu alçakça saldırılara en güzel cevabı önce 15 Mart tarihindeki mitingde ardından da 30 Mart tarihinde sandıkta halkımız verecektir” şeklinde konuştu.

 

İl Başkanı Mustafa Köse, AK Parti’nin önünü kesmeye çalışanların oyunlarına ne Antalya’nın ne de diğer şehirlerimizin gelmeyeceğine inancının tam olduğunu dile getirdi.

Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle