Hoşgeldiniz  

Akdeniz Üniversitesi’nden ‘Kamuoyuna duyuru’ var

Semih Köken | 22 Ekim 2020 | Antalya Haber A- A+

Akdeniz Üniversitesi’nden ‘Kamuoyuna duyuru’ var

Akdeniz Üniversitesi Hastane Başhekimliği bugün saat 12.00 itibariyle yeni bir açıklama yaparak, Başkan muhittin Böcek’in sağlık durumuyla ilgili bilgi paylaştı.

Akdeniz Üniversitesi nden  Kamuoyuna duyuru  var

İŞTE O AÇIKLAMA:

Üniversiteden yapılan ‘KAMUOYUNA DUYURU’ başlıklı açıklamada şöyle denildi:

“Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Muhittin Böcek’in yoğun bakımdaki takip ve tedavisi devam etmektedir. Son dönemde olumlu gelişmeler olmakla birlikte enfeksiyon bulguları devam etmekte durumu ciddiyetini ve kritikliğini korumaktadır.

Kamuoyunun bilgisine sunulur.”

ÇORBA İÇTİ, KÖFTE VE BALIK YEDİ, KAHVE İÇTİ

Bu arada, aileye yakın kişiler ile bazı gazeteciler sosyal medya hesaplarından iki gündür resmi olmayan bilgiler paylaşmayı sürdürüyor.

Böcek’in ilk gün tarhana çorbası ve ardından Türk kahvesi içtiğini duyuranlar, aynı gün akşam köfte yediğini, daha sonra da balık tükettiğini yazdılar.

Bu bilgiler hiçbir hastane yetkilisi tarafından resmi olarak doğrulanmazken, Böcek’in yakında normal odaya alınacağı ve ardından kaslarının güçlendiriilmesi amacıyla rehabilitasyona tabi tutulacağı bilgisi de gelmeye başladı.

GÜN HABER‘e ulaşan bilgilere göre, Muhittin Böcek’in durumu son bir haftada iyi yönde önemli gelişmeler kaydetti. Başkan Böcek’e bağlı cihazlar çıkarılırken, oksijen takviyesi yapan cihaz ise zaman zaman çıkarıldı ve kendi başına nefes alması izlendi. Ancak yeni gelişen bir enfeksiyon yüzünden yoğun bir antibiyotik tedavisine yeniden başlandı.

Böcek’in bilincinin yerinde olduğu da hasta yakınları tarafından bildirildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle