Hoşgeldiniz  

Akdeniz İletişim’den ‘Halkla İlişkiler’ kitabı

Semih Köken | 20 Kasım 2015 | Antalya Haber A- A+

AKDENİZ Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Ayhan’ın, halkla ilişkiler alanında teori ve uygulamayı bir araya getirdiği ‘Halkla İlişkiler’ kitabı çıktı.

 

Doç. Dr. Ahmet Ayhan, öğrencilerdeki okuma alışkanlığının giderek zayıfladığını söyleyerek, öğrencileri sıkmayacak severek okuyacakları bir kitap hazırladığını söyledi. Kitap hakkında bilgiler aktaran Doç. Dr. Ahmet Ayhan, “26 yıldır değişik üniversitelerde akademisyen olarak çalıştım. Bu süre zarfında ne yazık ki giderek öğrencilerdeki okuma alışkanlığının zayıfladığına tanık oldum. Dolayısıyla öğrenciler anabilim dallarındaki temel kitapları bile okuma zahmetine katlanmıyor. Kitap okuma alışkanlığının tekrar kazandırılması, en azından kendi alanlarındaki temel kaynakların tekrar kullanılabilmesi için böyle bir kitabı yazma ihtiyacı duydum. Öğrenciyi sıkmayacak, özet bilgiler içeren bir kitap kaleme aldım” dedi.

Doç. Dr. Ayhan, halkla ilişkiler ile ilgili pek çok kavram değişmese de teknolojinin gelişmesine bağlı olarak kullanılan halkla ilişkiler araçlarının çoğunun değiştiğini ve var olan halkla ilişkiler kitaplarındaki birçok bilginin güncellenme gerekliliğinin doğduğunu dile getirdi.

 

26 yıllık akademik süreç ve öncesinde de 20 yıllık özel sektör birikimini yeni halkla ilişkiler kitabında okuyuculara aktardığını söyleyen Ayhan, “Halkla ilişkilere ilgi duyan, halkla ilişkiler mesleğine gönül vermiş öğrenci, çalışan, alaylı, öğretici ve yönetici gibi geniş bir yelpazede temel halkla ilişkiler kavram ve uygulamalarına yer veren bir kitap. Bu kitapta teori ve pratiği bir araya getirme şansım oldu. Umarım hem akademisyen hem de öğrencilere faydalı olur” dedi.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle