Hoşgeldiniz  

AK Parti seçim hazırlıklarına hız verdi

Semih Köken | 05 Eylül 2015 | Antalya Haber A- A+

AK Parti Antalya İl Başkanlığı, 1 Kasım’da yapılacak seçim hazırlıklarına hız verdi. İl ve üç merkez ilçede SKM başkanları belirlendi.

**

Seçim tarihinin belli olmasından sonra hazırlıklarına hız veren AK Parti Antalya İl Başkanlığı, Seçim Koordinasyon Merkezi’nin (SKM) hem il hem de ilçelerde kurulması için çalışmalara başlandı. Seçim çalışmalarını koordine edecek il ve Muratpaşa, Kepez ve Konyaaltı’ndaki SKM başkanları da belli oldu.

BAŞARILI BİR SEÇİM OLACAK

İl SKM’nin 7 Haziran öncesinde olduğu gibi Mustafa Atılgan’a emanet edildiğini belirten AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer, “1 Kasım’da yapılacak genel seçimle ilgili hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Antalya’nın en büyük üç merkez ilçemizde SKM başkanlarını belirledik. Muratpaşa’da Osman Dirican, Kepez’de Bahattin Bayraktar ve Konyaaltı’nda ise Osman Ali Eciş, seçimin koordinasyonunu sağlayacak. 4 arkadaşımız da partimizin kuruluşundan itibaren bizimle birlikte olan kişiler. Görevli oldukları ilçeleri çok iyi tanıyan bu arkadaşlarımızla, başarılı bir seçim geçireceğimize inanıyorum” dedi.

SAHAYA SADECE SEÇİMDE İNMİYORUZ

AK Parti Antalya İl Teşkilatı olarak sürekli halkın yanında olduklarını belirten Sümer, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren sürekli sahada olduk. Halkımızın sorunlarını elimizden geldiği ölçüde sorunlarının çözümünde yardımcı olduk. 7 Haziran seçimlerinden sonra da milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ve teşkilat yöneticilerimizle mahalle ziyaretleri gerçekleştirdik. 400’ün üzerinde mahallemizi ziyaret ederek, mahalle temsilcilerimiz ve halkımızla bir araya geldik. Biz sadece seçim dönemlerinde sahaya inen siyasetçiler değiliz. Sürekli halkımızın yanında olan, onların dertleriyle dertlenen bir siyasi anlayışın mensuplarıyız” diye konuştu.

60 ARKADAŞIMIZ MÜRACAAT ETTİ

1 Kasım seçimleri ile ilgili milletvekili aday adaylığı başvuruları ile ilgili de bilgi veren Sümer, “Aday adaylığı başvuruları dün son buldu. 45’i erkek, 15’i kadın olmak üzere 60 arkadaşımız milletvekili adayı olabilmek için müracaat etti. 14 engelli üyemiz de müracaat edenler arasında. Birbirinden değerli bu arkadaşlarımızın hepsi de milletvekili olmayı hak ediyor. Ancak 14 arkadaşımız listeye girebilecek. Ben, tüm aday adayı arkadaşlarımızın seçim çalışmalarında listede yer almış gibi çalışacaklarına, seçimde elde edeceğimiz başarıya ortak olacaklarına inanıyorum” dedi.

 

 

 

 

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle