Hoşgeldiniz  

AK Parti 2001 ruhuyla sahada

Semih Köken | 06 Ekim 2015 | Antalya Haber A- A+

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Adayı Mevlüt Çavuşoğlu ile AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer, partinin kuruluşundan itibaren

AK Parti Antalya Teşkilatı’nın kuruluşundan itibaren görev almış il, ilçe ve belde yöneticileri düzenlenen toplantıda milletvekili adayları ile bir araya geldi. Kahvaltılı toplantıya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Adayı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Milletvekili ve adayları Mustafa Köse, Hüseyin Samani Gökçen Özdoğan Enç, Sena Nur Çelik ile AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer katıldı. Toplantıda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Adayı Mevlüt Çavuşoğlu, “Partimizin kuruluşundan itibaren çok zorluklar çektik. Sayın Cumhurbaşkanımızı ilk seçimlere girmesine engel oldular. Kapatma davaları açıldı. Çok şükür bu zorlukları atlattık. O zor şartlar altında Antalya’da sizler ‘Biz bu davada varız’ dediniz ve o zorlukları göğüslediniz. Bizim en büyük özelliğimiz Türkiye sevdamız” dedi. “Hep güçlü olmalıyız” diyen Çavuşoğlu, “7 Haziran’dan sonra içeride ve dışarıda bizim zayıf anımızı bekleyenlerin nasıl saldırdıklarını gördük. Birlik ve beraberliği bozmadan, güçlü bir iktidar için çalışmalıyız. 1 Kasım seçimleri ülkemizin geleceği için çok önemli. Bu yolda sizlere de büyük görevler düşüyor” diye konuştu.

 

Teşekkür etti

Eski yöneticilere katılımlarından dolayı teşekkür eden AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer, “Sizler bu partiye ilk günden beri destek veriyorsunuz. 1 Kasım seçimleri ülkemizin geleceği için çok önemli. 2001 ruhuyla sahalara iniyoruz. Bu dönemde kırgınlıkları, küskünlükleri bir kenara bırakıp, ilk günkü aşkla ülkemizin geleceği için çalışmamız gerekir” dedi.

Toplantıya katılan eski yöneticiler adına konuşan İbrahim İşlek, AK Parti’nin ilk kuruluş yıllarında büyük emekler çektiklerini, çok zor şartlarda partiyi kurduklarını söyledi. AK Parti kadrolarında makam, mevki, koltuk beklentisi olmadığını belirten İşlek, “Biz bu davaya gönül verdik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde ilk gün çıktığımız yolda aynı kararlılıkla yürümeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle