Hoşgeldiniz  

97 YIL ÖNCE KURULAN CUMHURİYET EMİN ELLERDE

Semih Köken | 28 Ekim 2020 | Antalya Haber A- A+

97 YIL ÖNCE KURULAN CUMHURİYET EMİN ELLERDE

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla gerçekleşti

Yaşanan Koronavirüs salgını nedeniyle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları pandeminin gölgesinde kaldı. Cumhuriyetin kuruluşunun 97’inci yıl dönümü, Valilik ve büyükşehir belediyesinin Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk sunumuyla kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Antalya Valisi Ersin Yazıcı sonrasında ise Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Hacıarifoğlu, anıt önüne çelenk sundu. Törene Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Hacıarifoğlu, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, CHP İl Başkanı Nusret Bayar, CHP Milletvekilleri Çetin Osman Budak, Aydın Özer, İyi Parti Milletvekili Hasan Subaşı, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Muratpaşa Kaymakamı Orhan Burhan, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, parti ilçe başkanları ve temsilcileri katıldı.

CUMHURİYET FENER ALAYI

Cumhuriyetin kuruluşunun 97’inci yıl dönümü nedeniyle yapılacak olan Cumhuriyet Fener Alayı bugün saat 18.30’da Konyaaltı Varyant’ta başlayacak. Fener Alayı Muratpaşa, Kepez, Konyaaltı ve Cam Piramit’te son bulacak. Öte yandan Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Meydanı’nda 97.yıl Cumhuriyet Sergisi, Atatürk’ün sesinden meclis konuşmaları ve Atatürk ile fotoğraf anısı, Antalyalıların kutlamalarına ortak olacak. Yapılacak olan etkinliklerde koronavirüs nedeniyle sosyal mesafe kuralları gözetilecek.

Antalya Devlet Opera ve Balesi ise, Cumhuriyetin kuruluşunun 97. yıl dönümünü ‘allegra ensemble’ ın sahne alacağı özel bir konser ile kutlayacak.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle