Hoşgeldiniz  

50 Yıllık Çile Son Buldu

Semih Köken | 24 Ağustos 2015 | Antalya Haber A- A+

Muhtar Özcan:  Büyükşehir’in bu hizmetini hiçbir zaman unutmayacağız

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Gazipaşa’da Çığlık Mahallesi’nin 50 yıllık yol çilesini bitiriyor. Çığlık Mahallesi’nin 11 kilometre uzunluğundaki taşlı topraklı gurup yolu asfaltla kaplanacak. Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa’da 20’si sıcak asfalt olmak üzere toplam 80 kilometre yola asfalt dökecek

 

Antalya’da asfaltsız yol bırakmamak için gece gündüz çalışan Büyükşehir Belediyesi

Gazipaşa’da 2015 yılı asfalt programı kapsamında yol çalışmalarına başladı.  Gazipaşa’da 20 kilometresi sıcak olmak üzere toplam 80 kilometrelik asfalt dökümü yapılacak Hasdere-Doğanca grup yolu başta olmak üzere Çığlık, Korubaşı, Çobanlar ve Beyrebucak Mahalleleri’nin yolları asfaltla kaplanacak. Büyükşehir Belediyesi sorumluluğundaki ana arterlerde de asfalt çalışması yapılacak.

“EMEĞİ GEÇEN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN”

Yol çalışmaları ile Çığlık Mahallesi’nin 50 yıldır süren yol sorunu da çözüme kavuşacak. Çığlık Mahallesi’nin 50 yıl önce yapılan taşlı gurup yolu artık vatandaşın çilesi olmaktan çıkacak. Çığlıklılar asfalt yolun keyfini yaşayacak. Çalışmaları yerinde izleyen ve vatandaşlar ile sohbet eden Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa Koordinatörü Ahmet Büyükakça Çığlık Mahallesi’nde 11 kilometre asfalt çalışmasını tamamlandığını söyledi.

ÇIĞLIK MAHALLESİ BU HİZMETİ UNUTMAYACAK

Büyükakça ile birlikte mahallesinde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Muhtar İlker Özcan, “ 50 yıl önce yapılmış olan bu yol, 2015 yılında olmamıza rağmen halen asfaltsızdı. Bizler, kış aylarında günlerce traktörlerimizi bu yolda bırakıyorduk. Sebebiyse kış aylarında öğrenci taşımacılığı yapan okul taşıtlarımızın çamura saplanmasıydı. Öğrencilerimiz her yağmur yağdığında bu bölgede mahsur kalıyor, dolayısıyla eğitim-öğretimleri de aksıyordu. Ama artık Antalya Büyükşehir Belediyemiz sayesinde 50 yıllık yol çilemiz son buldu. Ben buradan bu işte emeği geçen başta Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel ve Koordinatörümüz Ahmet Büyükakça olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Çığlık Mahallesi, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin bu hizmetini hiçbir zaman unutmayacak” ifadelerini kullandı.

 

gazipaşa 50 yıllık yol çilesi sona eriyor (5) gazipaşa 50 yıllık yol çilesi sona eriyor (6) gazipaşa 50 yıllık yol çilesi sona eriyor (8)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle