Hoşgeldiniz  

30 yıllık sorun çözüldü‏

SEMİH KÖKEN | 09 Nisan 2015 | Antalya Haber, Siyaset A- A+

Antalya’nın onlarca yıldır çözülemeyen sorunlarını bir bir çözen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel Aksu’da 30 yıldır yılan hikayesine dönen Macun Deresi ıslah çalışmalarını tamamladı.

Macun deresi (3) Macun deresi (4) Başkan Türel, “Artık vatandaşlarımız Aksu’nun meşhur köftelerini yerken kökü koku çekmeyecek” dedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Aksu Macun Deresi’nde incelemelerde bulundu. Başkan Türel’e Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, AK Parti Antalya Milletvekili adayı Mustafa Köse, Büyükşehir Belediyesi bürokratları eşlik etti. Başkan Türel, Macun Deresi’nde yapılan ıslah çalışmasını yerinde inceleyerek, bilgi aldı. Türel, üstü kapatılan Macun Deresi’nin üzerinde gezinti yaparak esnafla sohbet etti.

ESNAFLARDAN TEŞEKKÜR

Aksu’nun 30 yıldır Macun Deresi sorununu konuştuğunu söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “Göreve gelir gelmez ekiplerimiz Macun Deresi’nde yapılması gereken çalışmalara ile ilgili bir hazırlık yaparak, hemen harekete geçti. Macun Deresi sorurunu çözeceğiz dediğimizde kimse bize inanmamıştı. Biz bu nefis Aksu köftesini yiyorken, halkımızın bu kötü kokuları hissetmemesi gerektiğini söylemiştik. Artık böyle bir şey olmayacak. Vatandaşlarımız bu kötü kokuları hissetmeyecek. 3 milyon TL’lik bir yatırım ile Macun Deresi sorunu çözüldü” dedi. Bölge esnafları da Başkan Türel’e teşekkür etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle