Hoşgeldiniz  

13 yaşındaki kıza tacizden 2 kişiye dava

Semih Köken | 18 Kasım 2015 | Antalya Haber A- A+

ANTALYA’da su tesisatçısı 24 yaşındaki B.B. ile garson 23 yaşındaki T.K. hakkında, 13 yaşındaki kız çocuğuna ‘cinsel istismar’ ve ‘kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçlamasıyla dava açıldı.

Konyaaltı İlçesi’nde ailesiyle oturan kız çocuğu 13 yaşındaki E.K., geçen nisan ayında evden kaçtı. 10 gün sonra bulunan E.K., Antalya Cumhuriyet Savcılığı Çocuk Suçları Soruşturma ve Çocuk İzlem Merkezi Bürosu’nda sosyal hizmet uzmanı nezaretinde ifade verdi.

BABAMIN TANIDIĞI SUCU

Evden kaçtıktan sonra Uncalı Camii yanındaki parkta buluştuğu arkadaşıyla oynarken babasının tanıdığı su tesisatçısı B.B.’nin parka geldiğini söyleyen E.K., “Bu kişi beni motosikletine bindirip Döşemealtı olduğunu söylediği yerde 2-3 katlı bir eve götürdü. Telefonla oynarken şarjıM bitti. Yatak odasında şarj edebileceğimi söyledi. Yatak odasına telefonumu şarj etmek için gittiğimde bana arkamdan sarıldı, dudağımdan öptü. Ben kızıp sağ omzunu ısırdım. Sonra evden çıkıp sokakta tanımadığım bir adamdan 2 lira isteyip belediye otobüsüne binip Cumhuriyet Meydanı’na gittim” diye konuştu.

BİRA İÇİRİP TECAVÜZE ÇALIŞTI

Cumhuriyet Meydanı’nda arkadaşı Melisa ile buluştuğunu anlatan E.K., “Cumhuriyet Meydanı’nda saat 15.00’e kadar oturduk. Yanımıza daha önceden merhabalaştığım ancak samimi olmadığım T.K. geldi. Bana bira ısmarlamasını istedim. 4-5 bira alıp Karaalioğlu Parkı’na gittik. T.K.’nin yanında bir arkadaşı daha vardı. Melisa bizden ayrılmıştı. Kayalıklardan deniz kenarına indik. T.K., bir-iki bira daha içersem bana kıyafet ve telefon alacağını söyledi. Bunun üzerine kalan biraları da içtim. Sonra T.K. pantolonunu çıkarıp üzerime yattı, dudağımdan öptü. Çekilmeyince dudağından ısırdım. B.B.’den ve T.K.’den şikayetçiyim” dedi.

DAVA AÇILDI

Olayla ilgili Antalya 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde açılan davada tutuksuz yargılanan sanıklar, suçlamaları kabul etmedi. Evli ve çocuksuz olduğunu söyleyen sıhhı su tesisatçısı B.B., E.K.’yi mahalleden tanıdığını belirterek, “Böyle bir olay yaşanmamıştır. Tamamen iftiradır. Para koparmak amacıyla böyle bir beyanda bulunduğunu düşünüyorum” dedi.

Evli ve bir çocuk babası garson T.K. ise “Parkta birlikte bira içtik. Saat 23.00 sıralarında E.K’yı evine gitmesi için otobüse bindirdik. İddia edildiği gibi E.K.’ya cinsel istismarda bulunmam söz konusu değil” dedi. Duruşma, eksikliklerin giderilmesi için ertelendi.

DURUŞMA SONRASI GERİLİM

Duruşma çıkışı sanık yakınlarıyla küçük kızın yakınları arasında yaşanan gerilim, polisin araya girmesiyle sona erdi. E.K.’nın annesi M.K., çocuğunu sokağa bırakmaktan endişe ettiğini belirterek, “Sürekli taciz var. 13 yaşındaki bir çocuğa bu yapılır mı ? Bunun gibi insanlar yüzünden sokağa çıkamıyoruz. Üstelik bunu yapanların ikisi de evli” diye tepki gösterdi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle