Cumhuriyet Halk Partisi’nde yaklaþan kongre öncesinde kazan kaynamaya baþladý. Bir tarafta Umut Güneþ, diðer tarafta Kemal Yüksel cephesinin yanýsýra, diðer yanda Süleyman Yorulmaz’ýnda ilçe baþkanlýðý için gizli bir kulis çalýþmasý yaptýðý öðrenildi
Turizm sezonunun bitmesiyle birlikte Kemer’de siyasetde renklenmeye baþladý. Ýlçemizde ilk hareketlilik gösteren parti ise CHP oldu. Aralarýndan su sýzmayan Kemal Yüksel ile Umut Güneþ’in birbirlerinden kopmasýnýn ardýndan baþlayan CHP’de ki hareketlilikte yaklaþan kongre öncesinde Umut Güneþ’in ya kendisinin aday olmasý ya da kendi belirleyeceði bir ismi Kemal Yüksel’in karþýsýna çýkarmasý bekleniyor.
800’leri geçen üye sayýsýyla rahat bir görünüm sergileyen Kemal Yüksel’in ise kongrede nasýl bir tavýr takýnacaðý ise merak ediliyor. Zaman zaman ismi il baþkanlýðýnda da geçen Yüksel’in kongrede de aday olmayacaðý da aldýðýmýz duyumlar arasýnda yer alýyor. Partide yaþanan geliþmelerin ardýndan Yüksel’in kýrgýn olduðu ve hedefini ile çevirdiði CHP’liler tarafýndan konuþulur durumda.
CHP’de son günlerde konuþulan en süpriz isim ise Süleyman Yorulmaz konusu. Ankara destekli yola çýktýðý söylenen Yorulmaz’ýn da ilçe baþkanlýðý için mücadele verdiði çalýþmalarýný gizli bir þekilde yürüttüðü iddia ediliyor. Özellikle kuzeni Özcan Güngör ile birlikte hareket ettiði söylenen Yorulmaz’ýn ilçe baþkanlýðý hedefinin yanýsýra Özcan Güngör’ün de il baþkanlýðý hedeflediði bu yüzden birlikte hareket ettikleri gelen duyumlar arasýnda bulunuyor.
|