06 Þubat 2012 Pazartesi
TURÝZMDE BÝR MOZAÝK OLUÞTURUYORUZ!
Kemer Göynük de bulunan Ulusoy Tatil Köyü Genel Müdürü Ersin Özgündoðdu ile birlikte turizmdeki son geliþmeleri konuþtuk. Sezon hakkýnda deðerlendirmelerini bizimle paylaþan Ersin Gündoðdu 50 yýldýr bu sektör içinde. Duayen turizmci 50 yýl boyunca yaptýðý
2010-07-26 - 02:23

TURÝZMDE BÝR MOZAÝK OLUÞTURUYORUZ!

Kemer Göynük de bulunan Ulusoy Tatil Köyü Genel Müdürü Ersin Özgündoðdu ile birlikte turizmdeki son geliþmeleri konuþtuk. Sezon hakkýnda deðerlendirmelerini bizimle paylaþan Ersin Gündoðdu 50 yýldýr bu sektör içinde. Duayen turizmci 50 yýl boyunca yaptýðý en önemli iþlerin baþýnda çok sayýda genci turizme kazandýrmak olduðunu söylüyor.

“Turistlere burada sadece deniz, kum güneþ deðil ayný zamanda huzur veriyoruz. “ 

22 yýldýr Kemer Göynük’de hizmet veren bir tesis olarak sezonu deðerlendiren Ersin Özgündoðdu, “22 yaþýnda bir tesisiz. Her sene olduðu gibi bu yýl da 22 senedir yakalamýþ olduðumuz doluluðu yakalamýþ durumdayýz. Dünyanýn dört bir yanýndan misafire hizmet veriyoruz. Bunlar arasýnda Rusya’sý var, Almanya’sý a var, Fransýz’ý var, Ýngilizlisi var, Ýtalya’sý var ve ülkemiz insanlarý var. Amacýmýz turizmde bir mozaik oluþturmak. Bu sene iyi bir turizm geçiriyoruz. Turistlere burada sadece deniz, kum güneþ deðil ayný zamanda huzur veriyoruz. Çok iyi bilinmesi gerekir ki, huzur olmayan yerde turizm olmaz. Türkiye büyük bir yer ve dünya harikasý bir yer. Çalýþanlarýmýz genelde büyük sorundur ki,  6 ay çalýþýyorlar. Yýlladýr otelimizde
çalýþan çalýþanlarýmýz var. “dedi.
 
 
 

“Çok sayýda yetiþtirdiðim çocuðumuz bugün turizmin en önemli ve en üst kademelerinde çalýþýyorlar.” 

 
Ulusoy Tatil köyünde 270 kiþi ile çalýþtýklarýný ve 6 ay boyunca açýk kaldýklarýný belirten Genel Müdür Ersin Özgündoðdu, “ Burada 270 kiþi çalýþýyor. Birde benim bir özelliðim var. Her sene ben deðiþik okullardan 15’er kiþi toplayýp bunlarý yetiþtirmek için uðraþýrým. Bu gençlerimize önce okulda sonra da otelimizde uygulamalý eðitimler veriyoruz.  Bugün 1000 kiþiye yapýlmýþ bir açýk büfeyi kahvaltýyý tabaðý çanaðý, mutfaðý okulda göremezler. Bende gidiyorum okullara, ziyaret ediyorum, kýþýn vaktim olduðu zaman. Tüm detaylarý burada hem çalýþarak hem de uygulamalý olarak öðreniyorlar.  Çok sayýda yetiþtirdiðim çocuðumuz bugün turizmin en önemli ve en üst kademelerinde çalýþýyorlar.  Herkese kapýmýz açýk. Onlarýn turizmde iyi bir yerlerde olmalarý beni çok sevindiriyor ve ayrýca da gururlandýrýyor.”diye konuþtu.
 

“Burada ayda  30 ton sebze, 10 ton  süt , 65.000 yumurta, 1.500 ton beyaz  peynir ,15 ton meyve tüketiliyor.” 

Ulusoy Tatil Köyünün, fabrika gibi çalýþan bir tatil köyü olduðunu da ifade eden Genel Müdür Özgündoðdu, “ Evet burasý gerçektende bir fabrika gibi. Bakýnýz size þöyle birkaç rakam vereyim. Otelimizde ayda  30 ton sebze, 10 ton  süt , 65.000 yumurta, 1.500 ton beyaz  peynir ,15 ton meyve tüketiyoruz. Bunlar çok büyük rakamlar. Müþterilerimiz biliyorsunuz, mesela Rus müþterilerimiz meyveye ve sebzeye karþý çok hassaslar Turizm bu rakamlarla 42 tane iþ koluna hizmet veriyor. Yani turizm lokomotif görevi görüyor. “diye konuþtu.



(369 kere okundu)

YORUMLAR

KEMER GÜNCEL Kategorisine Ait Diðer Haberler

Ticari Yat Sahipleri Çok mutlu CHP de kongreler devam ediyor KEMER, VARÞOVA TURÝZM FUARI’NDA Tekirova Takým olmuþ KEMER BELEDÝYESPOR KAYIPLARDA ÇAMYUVA DA RUSÇA DÝL KURSU ORMANCILAR KEMER DE BULUÞTU YANLIÞ YÖNLENDÝRME VAR ÇIRALI DA EYLEM BÜLENT KUÞ U KAYBETTÝK
KÖÞE YAZARLARI
UYURKEN SIRTI AÇIKTA KALAN BAÞKAN DÜYASINDA ÝYÝKÝ ABD BAÞKANI OBAMAYI GÖRMEMÝÞ...

Anketler

KEMER BELEDÝYE BAÞKANI KÝM OLSUN
AHMET CAN
BEDRÝ YALÇIN
Hasan ÞEKER
Mustafa GÜL
NECATÝ TOPALOLU
YUSUF ÜRAS
Copyright © 2007 - 2008 Kemerhaber.com
Design By