SAYIN GÜL VE SAYIN ÜRAS’A RÝCA
Sayýn Mustafa Gül ve sayýn Yusuf Üras ilçemiz siyasetinin renkli ve baþarýlý iki ismi.Birisi yýllar önce Kemerde sadece turizm olmaz.Tarýmý’da elden býrakmamak lazým diyerek çifticiye neler yapabilirimin projelerini üretmeye çalýþmýþ fakat selefleri tarafýndan bu projeler yürütülmemiþtir.Diðer taraftan Tekirova belediye baþkaný ve gatab baþkaný olan sayýn üras ise gatab da Kemerin çöplerinden çok yüksek kaliteli bir gübrede diye bileceðimiz ürün üretmektedir.Öyle bir ürün ki görüntüsü doðal gübreye benzeyen ancak doðal gübrenin hemen hemen iki katý verim verdirecek kadar kuvvetli bir gübre.
Her iki ismin sorumluluk bölgelerindeki takdire þayan gayretlerini görüyoruz ama ikisinden de bir ricamýz var.Sayýn baþkanlar bölgemizde lokomotif turizm olsa da tarým sektörü halen vardýr.Önemli oranda narenciye ve sebze yetiþmektedir.Malumunuz olduðu üzere bölgemizde yaþayan herkes turizmci deðildir.Kýþ sezonu otellerin kapalý olmasý da ekonomik hayatý olumsuz yönde etkilemektedir.Bu nedenle hem bölgemize ekonomik canlýlýk ve çeþitlilik getirecek,hemde seçmen tabanýnýn sevinçle karþýlayacaðý bir iþi birlikte gerçekleþtirmenizi arzu ediyoruz.
Sayýn baþkanlarýmýz GATAB ýn ürettiði faydalý gübreyi uygun koþullarla narenciye ve sebze üreticisinin kullanýmýna sunsanýz.Tarýmdaki verimliðliði arttýrmýþ olacaksýnýz.Bu ürünü kullanýmý teþvik edici tanýtýmlar yapsanýz.Sonrada bölge çiftcisine hitap edecek bir hal ve büyük bir soðuk hava deposu yapsanýz.Çiftci ürününü hakkýyla deðerlendirse,gerekirse depo ya koyup yazýn otellere satsa.Çok büyük bir iþ yapmýþ olursunuz .Böylece vatandaþýn önemli bir bölümü ekonomik olarak rahatlar.
Böyle güzel projeleri ancak sizler gibi ufku geniþ,vatandaþýna gönülden baðlý,çalýþmayý seven
Halkýna hizmeti hakka hizmet sayan baþkanlar yapar.Bu rica yazýyý kaleme alan zatýn deðil Kemerden Tekirova ya sessiz çoðunluðun ricasýdýr.
|